Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Webfejlesztők, van itt néhány...

Webfejlesztők, van itt néhány kérdés😊 válaszoltok rá?

Figyelt kérdés

Ti jelenleg mennyit kerestek? Mennyi volt az első keresetetek? Iskolában tanultátok-e vagy magatoktól? Hány éve dolgoztok benne? Milyen gyakran váltotok munkahelyet? Esetleg szabadúszóként dolgoz(ta)tok? írhattok nemet és kort is 😊

24/L

2019. máj. 10. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Visszakérdezhetek?

Mi annak a motivációja, hogy ezeket a kérdéseket teszed fel?

- Te is fejlesztő vagy?

- Ebben a szakmában gondolkodol?

- Miért fontos a nem és a kor?

- Statisztikát szeretnél készíteni?

2019. máj. 11. 20:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, webfejlesztőként dolgozom (otthonról), vidéki vagyok. Nem régóta. Egyébként nem statisztikát akarok csinálni, csak nem nagyon tudom pl hogy mi a reális kereset, meg úgy kíváncsi vagyok, hogy mások hogy kezdték, hol tartanak. A nem és kor nem fontos amúgy, csak ha akarjátok odaírhatjátok. A nem az azért érdekel, hogy van-e még nő webfejlesztő rajtam kívűl. De ha nem írjátok, az se baj, nekem most nem ez a leglényegesebb.
2019. máj. 11. 21:47
 3/9 anonim ***** válasza:

IT-ban jártas leányzó mondhatni ritka számban megy. Mivel túlnyomó többségben férfiak vannak és pszichológiai okok miatt sajnos a szexizmus is van...

Én szívem szerint asztalt borítanám rá, aki így viselkedik... Nem nem függő, hogy azonos tapasztalati évvel, más-más az 1 ember óra értéke. Nem egy nőt ismerek, aki előtt meghajolok és rá bízok feladatokat, mert tudom, hogy ő jobban ismeri a témát mint én.

Egy pszichológiai vlog: https://www.youtube.com/watch?v=lzRXAB8i2Z4

Én Szegedről jöttem fel. Ott az első évem PHP fejlesztőként nettó 220ezer volt olyan 2 évvel ezelőtt. Budapest olyan 30%-al több csak a földrajz különbséggel.

(Már nem PHP fejlesztéssel foglalkozok)

Szabadúszóként dolgozhatsz, de ahhoz referencia szükséges. Csak ott a projekteket találni lesz nehéz. Továbbá nem javaslom a Kata féle egyéni vállalkozást, mert a nyugdíj fogja bánni. :(

Tessék. :) Ha már kérted: 28/F

2019. máj. 11. 22:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2019. máj. 12. 06:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Vannak rajtad kívül is akik nőként próbálkoznak.

Tapasztalatom szerint ők inkább esztétikában, dizájnba jobbak, mint programozásba.

Én 32 éves férfi vagyok, és 18 éve foglalkozom webes megjelenéssel, alkalmazásokkal.

A tudás amit tanfolyamok adnak, kb. semmire nem elég, csak az alapok alapjaira.

Olyanoknak van szüksége rá, akik nem tudnak elindulni, mert semmi jártassága.

Plusz 3-4 év alatt annyit változik a technika, hogy szinte újra tanulod.

Kereset elég széles, attól is függ mit tudsz, hol élsz, mekkora cég alkalmaz...

A leggyorsabban, leglátványosabban, legkönnyebben FrontEnd tudást lehet össze kaparni.

Ezzel viszonylag gyorsan el is lehet helyezkedni, mert mindig keresik őket.

Viszont nem keresnek többet mint pl. egy McDöncis diák dolgozó.

Amivel többet lehet keresni, ha valamely CMS / FW -re specializálódol,

és nem csak össze tudod kattintani, hanem azt bővíteni is, modul - pluginnal.

Ők keresnek nettó 200~220 környékén, +/- 50 ezer attól függően hol.

Legtöbbet egyéni vállalkozóként lehet keresni pl. KATA -s ként.

Nekem így nettó 450-550 között jön ki, napi ~6 óra ráfordítással.

Viszont nem árt hozzá a jó nyelvtudás, Német - Angol, mert nyugatra érdemes dolgozni.

Hazai cégeknek ritkán fizetnek jól, és azok is inkább nagy vállalatoknak, komplex szolgáltatásért.

2019. máj. 12. 17:55
 6/9 anonim ***** válasza:
24 évesen még nem nőtted ki az indokolatlan smileyhasználatot?
2019. máj. 14. 13:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#3 ja, mert amúgy észbontó nyugdíja lesz, hagyjál már a hülyeséggel, hogy szar a kata :)
2019. máj. 14. 13:28
 8/9 anonim ***** válasza:
én csak a 😊 miatt kattintottam ide 😊😊😊
2019. máj. 17. 16:31
 9/9 anonim válasza:
Én 28 éves frontend (javascript) fejlesztő vagyok Budapesten, 5 éve foglalkozom vele, havi nettó 600-800 között keresek.
2019. máj. 27. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!