Php youtube feliratkozók lekérése?
Meg tudod nézni az oldalak forráskódját. Mindkettő ezt az API-t használja.
Aki régebben aktiválta az API-t annak magasabb a napi limitje.
No meg lehet kérni a google-től, hogy magasabb legyen a kvóta, de nem tudom megmondani, hogy ez mennyibe kerül.
Egy nap 86400 másodperc, szóval 9 másodpercenként lekérheted a számlálót a limit elérése nélkül. A számlálót szépen meganimálod, szóval néhány másodperc mire odaszámol az aktuális értékig, esetleg az utolsó két lekérdezett érték között mutatsz egy véletlenszerű számot is, hogy még folyamatosabbnak tűnjön a dolog.
Nem teszteltem, de szerintem az is kivitelezhető, hogy két különböző projektben aktiválod az YouTube API-t és váltogatsz az API kulcsok között a lekérdezések közben.
Ezek az oldalak egyébként javascriptet használnak a lekérdezésre, ami néhány másodpercenként újra lefut.
PHP-val oldalbetöltésenként tudod lekérni a számlálót.
A kvóta természetesen mindkét módszerre vonatkozik, de ha ilyen számolós dolgot akarsz, akkor vagy teljesen js, vagy a kettő kombinációját kell alkalmaznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!