Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weboldal készítés. Hogy...

Weboldal készítés. Hogy kezdjek hozzá?!

Figyelt kérdés

Szeretnék minnél több információt megtudni a webszerkesztéssel kapcsolatban.Hogy tudnám a neten megtanulni,milyen programok kellenek hozzá,milyen oldalon gyakorolhatok?!(teljesen amatőr vok ha lehet akkor ovis szinten az infót)

Ha valaki tudna segíteni és pontos infókat adni leírni h kell csinállnom mindent azt nagyon megköszönném fontos lenne!!!

2010. júl. 2. 17:23
1 2
 1/11 anonim válasza:
www.htmliskola.uw.hu
2010. júl. 2. 17:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Csináltam honlapkészítéshez egy PowerPoint bemutatót. Ha érdekel, írj e-mail-t!
2010. júl. 2. 17:43
 3/11 A kérdező kommentje:
Mind a 2 kommentezőnek mégegyszer köszi!Nagy segítség ez nekem.
2010. júl. 2. 17:56
 4/11 anonim ***** válasza:
w3schools.com ha tudsz angolul
2010. júl. 2. 21:17
 5/11 anonim ***** válasza:
www.5mp.eu Először nézd meg a segítség vidit és regizz :)
2010. júl. 2. 21:56
 6/11 anonim ***** válasza:
27%

gportal.hu

Itt részletes segítséget kapsz.

És itt is

[link]

Igaz ötszáz forintért kreditet kell venni sms-ben és örökre használhatod az oldalt.

Szerintem a legjobb oldal.

2010. júl. 3. 10:20
 7/11 anonim ***** válasza:

Kedves előző:

Ezt a hozzászólást most tüntesd, tüntettesd el. A Gportal és a mindenkilapja és barátaik az internet rákjai, fel kéne gyújtani, elégetni aztán felszórni sóval.

Oldalakat már küldtek, én inkább sorrendet írok, aztán rá is kereshetsz a guglin:

- (X)HTML

- CSS

- Aztán valami szerveroldali nyelv, ha dinamikus oldalakat akarsz (belépés, regisztráció, hírek küldése, hozzászólások). Javaslatom a PHP.

Meg talán egynek jöhet a kliensoldali szkriptelés, Javascript.

2010. júl. 3. 17:12
 8/11 anonim válasza:
Kedves utolsó kommentező! Valóban nem túl jók az ingyenes oldalak, de tökéletesen lehet rajtuk gyakorolni. Én is ezeken az oldalakon kezdtem a webszerkesztést tanulgatni. Hiszen ő még nagyon kezdő és szerintem teljesen jó arra, hogy itt körülnézzen. Én pl. a mindenkilapját nagyon szeretem.
2010. júl. 3. 17:38
 9/11 anonim ***** válasza:
26%
Kedves előző kommentelő, te egy low-vagy! Én is ott kezdtem, de semmi értelme nincs neki, ami lényegeset tanultam az a dreamweaver forrásának nézegetéséből lett, és utánna wordpressmókulás stb és most ittvok egy webprogramozó végzettséggel:P
2010. júl. 4. 00:26
 10/11 anonim válasza:

[link] (ingyenes)

[link] (a prémium anyagokért tagsági díjat kell fizetni)

[link] (fizetős anyagok)

Angol nyelvtudás nem árt.

Programok, amik nekem bejöttek:

e-texteditor

textmate (Mac-re)

PHP Designer

Grafikához pedig maradok a Photoshop-nál.

2010. júl. 5. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!