Szeretnék minnél több információt megtudni a webszerkesztéssel kapcsolatban.Hogy tudnám a neten megtanulni,milyen programok kellenek hozzá,milyen oldalon gyakorolhatok?!(teljesen amatőr vok ha lehet akkor ovis szinten az infót)
Ha valaki tudna segíteni és pontos infókat adni leírni h kell csinállnom mindent azt nagyon megköszönném fontos lenne!!!
Igaz ötszáz forintért kreditet kell venni sms-ben és örökre használhatod az oldalt.
Szerintem a legjobb oldal.
2010. júl. 3. 10:20
7/11 anonim válasza:
Kedves előző:
Ezt a hozzászólást most tüntesd, tüntettesd el. A Gportal és a mindenkilapja és barátaik az internet rákjai, fel kéne gyújtani, elégetni aztán felszórni sóval.
Oldalakat már küldtek, én inkább sorrendet írok, aztán rá is kereshetsz a guglin:
- (X)HTML
- CSS
- Aztán valami szerveroldali nyelv, ha dinamikus oldalakat akarsz (belépés, regisztráció, hírek küldése, hozzászólások). Javaslatom a PHP.
Meg talán egynek jöhet a kliensoldali szkriptelés, Javascript.
2010. júl. 3. 17:12
8/11 anonim válasza:
Kedves utolsó kommentező! Valóban nem túl jók az ingyenes oldalak, de tökéletesen lehet rajtuk gyakorolni. Én is ezeken az oldalakon kezdtem a webszerkesztést tanulgatni. Hiszen ő még nagyon kezdő és szerintem teljesen jó arra, hogy itt körülnézzen. Én pl. a mindenkilapját nagyon szeretem.
2010. júl. 3. 17:38
9/11 anonim válasza:
Kedves előző kommentelő, te egy low-vagy! Én is ott kezdtem, de semmi értelme nincs neki, ami lényegeset tanultam az a dreamweaver forrásának nézegetéséből lett, és utánna wordpressmókulás stb és most ittvok egy webprogramozó végzettséggel:P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!