Honnét béreljek weboldalt?
Üdv. Érdkelene, hogy melyik a legjobb ilyen "sablonos" weboldal készítő? Mit javasolltok? Étteremnek szeretnék egy egyszerű weblapot. példák: wix.com www.webnode.hu webgenerator.hu/
Hálás lennék ha érveket is felsorolnátok! Köszönöm, szép napot!
Egyiket sem ezek közül, mindegyik hulladék.
Hostingernél egy alap tárhely (valami 500 Ft-ért dobálják őket havonta domainnel együtt), és Wordpress-t neki.
Wezzpage esetleg ?
Tárhely, domain, online weblapszerkesztő egyben....
Azért kerüld el, mert - elsősorban - szakmailag nagyon kifogásolható munkát végeznek (webfejlesztő vagyok, tudom miről beszélek). Másodsorban, pedig mint korábban írtam drágák, legalábbis ahhoz a minőséghez képest amit adnak.
Szerintem hozzáértés nélkül ingyen wordpress-el legalább olyan honlapot lehet csinálni.
Elnézést, még 1 kérdésem lenne.
Ha csinánék magamnak majd wp-s weboldalt, akkor az lenne a probléma hogya SEO-t nem tudnám megcsinálni. Nem tudom, hogy mennyire bonyolult ez az optimalizálás... Szerinted nehéz megcsinálni?:D
SEO-t nem nehéz megcsinálni, és a saját WP oldal tuti jó befektetés szerintem!
1500 a domain, 5000 a tárhely egy évre, és korlátozás nélküli WP oldalad lesz.
SEO-nál kell plugin erre a a célra, de már a weboldal felépíétésnél SEO stratégiával kell dolgozni (weboldal struktúra, képek feltöltése, elnevezése, kanonizálás, stb…)
Szóval vegyél saját domaint meg tárhelyet, rátenni a WP-t és usgyi!
Ezek a felsorot oldlak nem véletlenül ingyenesek. Rengeteg feleslges sxript fog futni rajta, lassabb betöltődés, ami miatt a google soha nem fogja top20-ba sorolni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!