Mennyit lehet kérni feljesztőként az alábbiért? (nem weblap, hanem webes alkalmazás)
Megkértek egy kezelőfelület lefeljesztésére, erre kellene árajánlatot adnom, de nincs semmi kiinduló pontom. Nem akarok kiszúrni magammal azzal, hogy alálövöm az árat, sem azzal, hogy fölé.
Nagy vonalakban a kérés:
Online kitöltött tesztek menedzselése a feladat
A tesztet kiértékelő script már megvan és működik, tehát ezzel nincs dolgom
Felhasználók szeretnének bejelentkezni, akik láthatják a kitöltött teszteket és a tesztek státuszát (kiértékelve, eredmény kiadva, szolgáltatást kér, stb) tudja állítani.
Teszt státusza szerint különböző menüpontokba kerül
Jogosultságokat nem kell kezelni.
Disztributorokat lehet felvinni, nekik egy aldomaint kel automatikusan generálni fix tartalommal
Szolgáltatás típusokat és konkrét szolgáltatásokat lehet felvinni, törölni, módosítani
Nyomtatható PDF-eket kell generálni (pár félét, nem vészes a felépítésük)
Magának a tesztnek a megjelenését is el kell készítenem
Ha esetleg valaki tudna segíteni, akkor privátban is szívesen fogadom az üzenetét.
Köszi előre is!
Én elsőnek leírnám ezt egy szerződésbe, és adnék egy jó 600 -as nettót.
Aztán úgy is lesz még ez-az amit már látok benne, és durván nettó 900 környéke lesz a vége, az apróbb bővítésekkel.
+ üzemeltetési költség, amibe domain és VPS éves díja is bele kerül.
(itt lehet negyed évet számolni, mivel ha sok nem biztos hogy kifizeti, minden évbe, és rugdoshatod.)
Kérdező üzenete:
"Szia!
Ha baj, hogy itt írok, akkor abbahagyom :D
Én csak lefejlesztem egy cégnek, aki továbbítja. Szóval a domaint meg a többi szükségeset ők intézik. Én eredetileg 100 - 200 körüli összegre gondoltam, tisztán magamnak.
Egyébként te mire alapoztad az áradat? Te is szabadúszó jellegű fejlesztőként dolgozol?"
Válaszom:
Szia! Itt válaszolok, hogy mások is lássák, és akár hozzá tudjanak szólni.
Először is, szerintem te és akinek csinálod, az se látja át egészében a feladat súlyát.
pl. ez a rész "Disztributorokat lehet felvinni, nekik egy aldomaint kel automatikusan generálni fix tartalommal", már szerver oldali konfigurációt is igényelhet, de minimum sudbdomain és hozzá tartozó adatbázist fel kell építeni.
Aztán ott lesznek még a teszt feladat típusok is, választék és válasz adási lehetőség...
Amúgy már vagy 3 éve járja vele a nettet aki meg akarja csináltatni, a 200 is kerete felett lesz, kb. annyit szán a projektre aki csináltatja.
Gondolom megint WordPress -el akarták először megoldani, csak nem jött össze, és keresnek valakit aki bevállalja occón. :-D
Így mivel tudom mi lenne a teljes projekt, pl. YouTube videók is lesznek majd, be kell ágyazni és a végén, kérdést felhozni.
Ezért írtam, hogy kezdésnek 600, aztán mikor adja az infókat az extrákról, szépen emelni, és mindenképp szerződést írni mi is volt benne.
És igen, szabadúszóként dolgozom, vagy is egyéni vállalkozóként. :-)
De nem csak ez, hanem van pár másik, ami gyakran előkerül, egyes fórumokon, persze tőke nincs mögötte, így végül nem lesz belőle semmi.
Amúgy ami elárúlta miről van szó:
Online kérdőív + Subdomain -es elosztás + "szolgáltatások".
A szolgáltatásokkal is lesznek majd kavarok, vagy is bekavar a kérdőívbe.
Amúgy ha még mindig az a statikus JS alapú a kiértékelő script amit egy vicc akkor azt is át kell gondolni. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!