Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyi idő elsajátítani a...

Mennyi idő elsajátítani a WordPress alapú weboldalkészítés fortélyait, és honnan érdemes ezt elkezdeni?

Figyelt kérdés

Ha az ember azt sem tudja mi az az internet akkor gondolom több év is lehet, ezért írom le hogy informatikai területen szerzett diplomám van, fejlesztettem már ezt-azt és programozni is tudok. Nem is ez a lényeg.

Elég kevés időm van most ilyen ”plusz” dolgokat tanulni, ezért is szeretnem a WP-t gyorsan elsajátítani. Nem ez a fő profilom, csak ezzel úgy érzem mellékesen tudnék csinálni nemi plusz pénzt. Igény is lenne rá. Csak fogalmam sincs honnan kellene indulni. Valami jól bevált “irodalom”, webes tutorial, (természetesen lehet angol nyelvű is), vagy egyszerűbb az egész mint gondolom és pik-pak adja magát? A tapasztalatok milyenek? Érdemes ezzel foglalkozni? Sajna semmit nem tudok a WP-ről, csak hogy népszerű. Utána még nem jártam, első körben itt kezdem :).

Köszi!

2018. dec. 20. 00:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Utolsó. Valóban, ez sajnos ma már mindenhol így van :(

Én értek hozzá, de volt hogy szopatásból beadtam a derekam. Utána koppant a muki, mikor elmondtam a véleményem.

2018. dec. 21. 13:23
 12/13 A kérdező kommentje:
Akit ismerek, hogy ilyeneket csinál, valóban marketinges, vagy valami hasonló. Ezért gondoltam, hogyha neki is megy, és valamennyi pénzt zsebre is tud vele tenni, akkor én miért ne próbálnám meg.
2018. dec. 22. 00:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Csináld, ne csak mond. Itt biztosan nem fog senki helyetted dolgozni.
2018. dec. 22. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!