Hogyan tudnám megoldani az oldalamnal úgy mint egy warez oldalnál? (Bővebben lent)
A weboldalamra szeretnék letölhető filmeket rakni hasonlóképpen ahogy a warez oldalaknál is van! Mysql-ben menti a linkeket, borító linket, leírást stb. de nem tudom hogyan olvastassam ki onnét úgy hogy mondjuk egy sorba jelenjen meg 5 film majd a következő sorba még 5 film! Mert nekem úgy jelenik meg, hogy egy sorban 1 film majd következő sorban még 1 film! És ez így egy oszlopot alkot! While ciklussal van megoldva!
Ilyen épp: [link]
Így szeretném: [link]
$result = mysql_query("SELECT * FROM movies");
$i=1;
echo "<table>";
while($row = mysql_fetch_assoc($result))
{
if($i < 5){
if($i==1) echo "<tr>";
echo "<td>".$row['cim']."</td>";
$i++;
}
else{
echo "<td>".$row['cim']."</td>";
echo "</tr>";
$i=1;
}
}
echo "</table>";
így például táblázatba rendezheted úgy, hogy 5 van egy sorban. Most csak a film címét iratom ki ($row['cim']), de akármilyen formában kiirathatnám a többi adatával együtt. Ugyanezt meg lehetne csinálni filmenként egy div-vel (mint előttem is írták, ezeket floatolni balra) és 5 után egy sortöréssel.
Amúgy ha elolvasnál egy kezdő php könyvet, akkor gyakorlatilag az összesben benne van az ilyesminek a csínjabínja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!