Mi a Google adsense legjobban fizető alternatívája ha warez oldalt működtet valaki?
Pontosan nem tudom. Warez és felnőtt tartalom más kategória, valaki engedi valaki nem. El kell olvasni a szerződési meg felhasználási feltételeket és kideríteni.
ami van még
etarget
bidvertiser
meg pár kicsi.
Az etarget biztosan enged felnőtt tartalmú site-on reklámozni. Be lehet állítani, hogy a site-od felnőtt tartalmat mutat. Minden hirdető helyet egyedileg elbírálnak, valaki megnézi a site-ot mielőtt aktiválnák a hirdetési blokkodat.
Esetleg ki tudod játszani úgy, hogy másik site-ra kéred először a hirdetési egységet, majd amikor már aktív felteszed a warez-ra is. De ezt nem én mondtam... ;-)
Arra azonban figyelj, hogy az etarget (legutóbbi információim alapján) csak kelet europai hirdetőkkel dolgozik. Ha nemzeközi látogatottságú site-ot építesz, akkor pl. az ausztrál látogatóknak vagy nem jelenik meg hirdetés vagy tutira nem fognak rá kattintani.
A google adsense esetében a warez és felnőtt tartalom felejtős, folyamatosan vizsgálják újra és újra, ha problémát találnak azonnal letiltanak kérdezés nélkül. Hiába, ők profik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!