Mennyibe kerül kb. egy weboldal karbantartása?
Legyen szó egy egyszerű statikus oldalról, vagy akár egy webshop-ról. Nyilván sejtem, hogy utóbbi többe kerül, de nem tudom, hogy mennyi a reális ár.
Tudna adni egy kis útbaigazítást aki jártas a témában?
Annyiba, amennyiért a felek megegyeznek.
Erren nincs ennél pontosabb válasz.
ez nagyon munka függő
mennyi munka van vele, azt milyen körülmények között kell elvégezni, mennyire látogatott az oldal, mekkora felelősség...
Gugli: honlap árak
Amúgy nem világos, hogy a karbantartásról, vagy általában a költségekről van-e szó, mert pl. a domain név regisztráció nem igazán karbantartási költség.
Havi legfeljebb 10 óra kerűlhet 30+fa is/oldal
De ez csak karbantartás és nem fejlesztés! Itt ott módosítgatás (tartalmi) Ha egy cms rendszer akkor annak folyamatos frissítése (természetesen a fizetős bővitmények + költség)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Felmerült, hogy csak a karbantartás érdekel-e vagy a fejlesztés is?
A fejlesztési árakkal nagyjából tisztában vagyok, engem most konkrétan a karbantartás érdekel. Illetve azt sem tudom, hogy a domain név + tárhely bérlés a karbantartás részét képzik-e, vagy az plusz költség, ami az oldal tulajdonosát terheli? Tulajdonképpen mindkettőt el tudom képzelni, bár utóbbit reálisabbnak gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!