Mi a véleményetek az oldimról?
Sziasztok!Tegnap este csináltam egy weblapot!"(2010.06.16.)
Azt szeretném megkérdezni hogy szerintetek még mi kellenne rá, és hogy jól haladok e a szerkesztéssel!?
Itt az oldal címe: www.ashleyandjackson.mlap.hu
berakhattál volna amugy ide egy teljes linket:D
Egyébként szerintem se rossz, csak azok a nevek..:D
- Ha lehet az ékes magyar nyelvnek ne azokat az eltorzított szavait használd amit a félkegyelműek szaporítanak.
- A szmájli nem kötelező mondatvégi írásjel.
- Az oldalsó videó teljesen alálóg a középső tartalomnak.
- Ennyi menüponttal célszerűbb a függőleges, mint a vízszintes elrendezés, mert így több sorba törik és előnytelen.
- A fejléc képét hosszabbra is csinálhatnád, tekintettel a szélesképernyős eszközökre. Ott ugyanis csak 1/3-át foglalja el a képernyőnek ami nem a legjobb.
- A színösszeállításba nem illik bele a főtartalom hátteréül szolgáló ciánkék szín. zavaró és a feliratok sem kellemes olvashatóak miatta. Javaslom világosabb pasztellszín lecserélésére.
- A magyar nyelvtan, az tényleg nagyon fontos. A képek menüpont alatt a "Katt a képre és kinagyítsa" elolvasása után majd' sírva fakadtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!