Az új mlap.hu-n hogyan lehet szerkeszteni?
Figyelt kérdés
a megújult mlap.hu-n nem értem,hogy hol kell szerkeszteni a menüpontokat:S aki tudja léccí segítsen:)2010. jún. 15. 12:26
1/10 anonim válasza:
Belépsz -> Oldaltérkép -> Katt az oldalra(megjelenik egy doboz) -> A doboz tetején tartalom szerkesztése gomb.
2/10 A kérdező kommentje:
Hol van az az oldaltérkép??
2010. jún. 15. 15:11
3/10 anonim válasza:
3. Jel ahol 3 lekerekített téglalapot mutat
4/10 A kérdező kommentje:
e nálam nem ad ki semmi ilyet...valaki ha eltudná küldeni képekbe akkor nagyon megköszönném...:)
2010. jún. 16. 10:19
5/10 anonim válasza:
a megújult mlap.hu sztem béna nem értem én see
6/10 A kérdező kommentje:
Sztem is béna:)én sem értem...
2010. jún. 17. 14:14
7/10 anonim válasza:
Az első kettő vagyok.Itt a kép:
9/10 A kérdező kommentje:
Okés köszíí most már értem:D de még abban tudnátok segíteni,hogy hogyan lehet új menüpontot létrehozni meg,hogy hogyan kell felrakni az új dizit?
2010. jún. 19. 10:14
10/10 anonim válasza:
szerintem meg nagyon jó az új mlap.^^
új design : rámész az Oldaltérkép melleti kis csavarkulcsra. ( Oldaltérképtől balra ).
És ott rámész a Hátterek,színekre,és ott lehetbeállítani.
: )
Akkor az a kis sárga mappa szerűség a fájkezelő,oda töltheted fel a fejléced,háttered. : d
Új menüpont :
Oldaltérkép-->Új tartalmi elem-->Szöveges menü--> és megadod a nevét. : ) enyih. : d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!