Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan kell szerkeszteni a...

Hogyan kell szerkeszteni a Tumblr kinézetet?

Figyelt kérdés
Több ismerősömnél is láttam már ezt az oldalt és én is ma regisztráltam be.De fogalmam sincs hogyan kell szerkeszteni.Ha valaki esetleg ért hozzá és szánna rám egy kis időt hogy segítsen annak nagyon örülnék.(msnen)
2011. aug. 10. 13:22
 1/1 anonim válasza:
A kódokhoz nem értek ,de a sablonokat úgy találod meg ,hogy rámész a saját oldaladra és ott a jobb sarokban találsz egy oylan gombot , hogy Customize arra rákattintasz és akkor fent felugranak iylen kis fülek . ott megkeresed a Theme -t és ott tudsz válogatni alul vannak az ingyenesek felül fizetősek. Ha kódok jönnek ki akkor a a felugrott fül alsó bal sarkában lévő gombra katt és ott megkérdezi , hogy biztos vagy-e benne és le OK -d ! ;) Ha kell valami még írj ! :)
2011. aug. 10. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!