Én rontok el valamit, vagy a böngészők hibája?
Sziasztok! Most elkezdtem egy újabb weboldalt csinálni.
Az lenne a gondom hogy nem frissülnek a böngészők.
Valamikor frissül az oldal valamikor nem.
Ha úgy "gondolják" a böngészők, hogy most "utálnak engem", nem frissülnek csak bezázás(Microsoft Edge) illetve böngészési adatok törlése után!(Google Chrome)
Ezelőtt nem volt ilyen gondom, miden jól ment! kb. 1 hónapja kezdődött!
Régebben is windows 10-em(32bit, Pro) volt most is az van(Pro,32bit,April Update), de azóta már újrarakva(sok szemét miatt) és utána frissítve!
Az April update telepítése előtt is(új rendszeren) ilyen volt szóval nem az April update hibája!
Webszervert is erről a gépről futtatom, de az Apache újraindítása sem ér semmit!(Csak én használom így a webszervert mert ez csak tesztelni kell!)
Én rontottam el valamit vagy a böngészők hibája?
pl:
<script src="ajax.js?q=8289"></script>
te rontod el, ha úgy nézzük
cacheben eltárolja a fájlokat, hogy ne kelljen neked mindig letölteni
a headerben megtudod adni, hogy az adott fájl mikor járjon le, vagy mint írták css és hasonló fájloknál lehet verziózni (design.css?v1)
ez egy fontos funkciója a böngészőknek, hogy az oldalak gyorsabban töltsenek be, továbbá csökkentsék a letöltött adatok mennyiségét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!