Hogyan érdemes elkezdeni?
Az interneten számtalan honlap van, amely evvel a témával foglalkozik.
Én azt javaslom (én is így kezdtem), tanuld meg a HTML-t, és próbálgasd, akár a saját gépen is.
De akár videón is nézheted, akkor talán könnyebb követni, ebből is találsz sokat.
...Ha már megy, akkor pedig regisztrálj valamilyen ingyenes webtárhelyre, és készíthetsz egyszerűbb honlapokat
Később akár belefoghatsz más internetes programozási nyelvekbe (PHP, CSS, JS), hogy az oldaladat jobbá tedd.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Itt figyel egy 'PHP 24 óra alatt', DreamWeaverben egy nagyon alap tutorialt végigcsináltam már...De akkor érdemesebb lenne a HTML-t boncolgatni elsőkörben?
Egy nagyon webprogramozás jegyzet van rajta, ami elég új, vagy legalábbis folyamatosan frissíti. Én ezt ajánlom neked, egészen az alapoktól kezdi a tanítást.
Én tudok kicsit php nyelven közepesen PHP-nyelven pedig csak 11 éves vagyok.Én írtam már egy gyengébb weblapmotort is.De sajna gyenge még de fejlesztem :)
Belinkeltem egy másik kérdésbe (ahol azt kérdezték kinek milyen a honlapja)
és +5-ről lement a Statisztika -6 ra :(
De már fejlesztettem hogy óránként egyszer lehessen szavazni :D
PHP és HTML ezek kellenek hozzá leginkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!