Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Van itt valaki aki ért a...

Van itt valaki aki ért a weboldalakhoz?! SOS!

Figyelt kérdés

Nagyon fontos!!!

A probléma az lenne ,hogy szerkeszgettem a weboldalamat , kijelentkeztem belőle azóta azt a kébpet dobja ki nekem a böngésző amikor rákeresek ,hogy "A webhely nem elérhető." WordPress-ről lenne szó!!!

2018. márc. 29. 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:
39%
Ok.
2018. márc. 29. 16:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Valami zavar csúszott az erőbe.

"A webhely nem elérhető." arra utal, hogy a weboldalt kiszolgáló szerver nem válaszol.

Lehet telepítettél valami új plugint és az okozza, vagy elállítottál valamit.

Sajna ennyiből nehéz megmondani.

2018. márc. 29. 19:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak a főoldal nem jön be, vagy a wp-admin oldal sem? Ha a wp-admin bejön, próbálj kikapcsolni pluginokat, kezdve security pluginokkal, mert azok szoktak átirányítást csinálni.

De ha nem jön be a wp-admin, akkor nézz meg egy olyan fájlt, aminek nincs köze a wp kódokhoz, pl. a license.txt fájlodat nézd meg bejön-e böngészőben. Ha nem jön be, akkor ftp-n nézd meg a .htaccess fájlt, próbáld átnevezni, hogy akkor bejön-e a license.txt. Ugyanígy ha van .user.ini fájl, azt is nevezd át. Ha sehogy nem jön be, lehet a szerver lőtte ki az oldaladat valami oknál fogva, de az is lehet, hogy csak az IP címed került feketelistára. Próbáltál fájlokat szerkeszteni az admin oldaladról amikor be voltál jelentkezve? Mert úgy néha bannolnak IP címet biztonsági okok miatt. De mindegy is, mert ez esetben a szervernek kellene írnod, hogy megkérdezd miért nem jön be az oldal. Pl. ismerősömnél volt olyan, hogy elfelejtette befizetni a számlát és azért kapcsolták ki.

2018. márc. 31. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!