Honnan szettek képeket a weboldalakhoz?
Figyelt kérdés
Többnyire a képek szerzői jogvédelem alatt állnak, Ti hogyan oldjátok meg a képek beszerzését?2014. okt. 17. 20:34
1/9 anonim válasza:
Hát azt bizony csinálni kell vagy engedélyt kérni. Amúgy nem többnyire, minden kép azalatt áll a magyar jog szerint.
2/9 anonim válasza:
Szettek? Az mit jelent?
Grafikosunk csinálja, nem szedjük sehonnan.
3/9 anonim válasza:
*grafikus, bocsánat :) Ciki a kioktatás után. :D
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, Szedtek lett volna, én is meglepődtem, hogy mit írtam :D .
Vannak vásárlós oldalak, de olyan drága egy-egy kép, hogy elképesztő.
Azt hiszem, ha a képet módosítjuk, akkor már más lesz a szabályzat rá, jól tudom?
2014. okt. 17. 20:47
5/9 anonim válasza:
Általában a származtatott művek felhasználását is tiltják ilyen oldalakon. Ennyi erővel letöltök egy képet, módosítok rajta 1px-elt, aztán kilököm az oldalra. Származtatott mű, csak épp senkinek sem tűnik fel. :D
7/9 Drone007 válasza:
Vannak ingyenes források, amikek a képek felhasználási jogait feltüntetik. Többnyire szabad felhasználásúak, de van ahol célszerű megjelölni a forrást, stb.. Ilyen ez is:
8/9 anonim válasza:
[link] (régen ez az sxc.hu volt)
9/9 b4r4thg válasza:
Pont az sxc-t akartam linkelni, és most látom, hogy tényleg megváltozott.
Illetve ha a nem ingyenes is szóba jöhet, akkor: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!