Hogyan tudnám megváltoztatni a gomb színét?
Akkor lesz a képen látható színű a gomb ha fölé viszem az egeret. Alap esetben fehér háttérben piros kerettel van a gomb. Keresgettem a css file-k között, de semmit nem találtam. Hol keressem? Hogy változtassam meg?
Tuti hogy egyszerű, csak én recssentem rá nagyon....
Szóval a lényeg, hogyha a gomb főlé viszem az egeret ne ez a libafosnaracsos szín legyen hanem élénk piros amilyen a gomb kerete.
Erről beszélek:
A style-ban is csak a keret piros színét lehet változtatni.
Feltételezem valahogy eféleképp:
.woocommerce .cart input.button:hover {
background-color: red;
}
Valahol ott lesz a style-ok között, de megkérdezhetem, hogy minek akarod megváltoztatni?
Ha csak kliens oldalon változtatod meg, akkor amint frissíted az oldalt a módosításod elveszik és újra olyan színű lesz mint előtte.
Feltételezem valahogy eféleképp:
.woocommerce .cart input.button:hover {
}
HATALMAS VAGY!!! A kupon gomb és a kosár frissítés már okés, de a tovább a pénztárhoz az még nem jó!
Ezzel próbáltam, de az egész "tovább a pénztárba" gomb piros lett:
.woocommerce #respond input#submit.alt, .woocommerce a.button.alt, .woocommerce button.button.alt, .woocommerce input.button.alt :hover {
background-color: red; }
Még ha ezt megoldod, kapsz egy 10% kupont az email címedre ha kész az áruház :D
.woocommerce a.button.alt:hover {
}
Ez volt a megoldás!
Nagyon hálás vagyok, köszönöm a segítséget és a gyorsaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!