Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy kellene ezt a problémát...

Hogy kellene ezt a problémát megoldani? (PHP + HTML5 + CSS)

Figyelt kérdés

Szóval azon gondolkodtam, hogy van egy alap weboldal.

Megcsináltam a div-eket, külső, lista, gombok, mindennel, CSS-sel együtt, pozicináltam és minden rendben.

Hogy tudnám megoldani, hogy egy gomb kattintással (természetesen a gombot előbb beteszem), az egész oldal egy másik pl. style2.css-t kapjon ? (eredetileg style.css volt, feltételezzük!).

Hasonlót láttam valahol, de ott az volt, hogy az órát figyelte a PHP és mondjuk ha elmúlt este 6 akkor átváltott a háttérszín feketére, a color meg sárga lett. De már erre sem emlékszek hol láttam.

Szóval remélem értitek a problámát.

Előre is nagyon köszönöm a válaszaitokat!

2018. jan. 19. 19:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
aha :D :D :D
2018. jan. 19. 20:50
 12/24 anonim ***** válasza:
Mesélj még.
2018. jan. 19. 20:50
 13/24 anonim ***** válasza:

Most akkor jó az js megoldás is, vagy mindenképpen php-vel akarod? :D

php része:

<?php if (isset($_POST['css'])) : ?><link rel="stylesheet" href="style2.css" media="screen"/><?php endif; ?>

form része:

<form action="" method="post"><button name="css" value="asdasdasdasdasdasdad">ASD</button></form>

enjoy

2018. jan. 19. 20:58
 14/24 anonim ***** válasza:
90%
Hát pedig akár tetszik, akár nem, a webfejlesztéshez bizony a JavaScript is hozzátartozik. De tőlem azzal bohóckodsz, amivel akarsz.
2018. jan. 19. 22:55
 15/24 A kérdező kommentje:

14-es:

öregem, én nem a JavaScriptet utálom, hanem a sima száraz Java-t, amit eclipse-ben szoktak futtatni.

Köszönöm, de köszönöm nem kérek abból többet.

Megfelel az internetes technológiák.

Jöhet a Javascript

2018. jan. 19. 23:17
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el a #4 választ.
2018. jan. 20. 09:16
 17/24 A kérdező kommentje:
Valahogy megöldottam. Egyik sem teljes válasz, jó sok mindent kellett ezeken kívül is változtatni, hogy frissítés után maradandó legyen...
2018. jan. 20. 12:25
 18/24 anonim ***** válasza:

Először is erre:

"öregem, én nem a JavaScriptet utálom, hanem a sima száraz Java-t, amit eclipse-ben szoktak futtatni."

A JAVA nem csak Eclipse -nek a dolga, hanem egy multiplatformos programozási nyelv, sok bank rendszere is erre épül, illetve Android alkalmazások 90% -a.

Illetve a PHP is tud lenni olyan "sima száraz", ha nem spagetti kódot alkotsz, hanem OOP és MVC szerkezetben.

Egy gyors minta amivel megoldható:

https://link.1-net.hu/ZQttJS/

A ?css=1 GET paraméterrel tudod váltani...

<a href="/?css=1">style.css</a>, <a href="/?css=2">style2.css</a>, <a href="/?css=3">style3.css</a>

2018. jan. 20. 12:41
 19/24 anonim ***** válasza:
89%

Kedves Kérdező!

Sajnos még nem értesz a témához annyira, hogy ekkora arcod legyen. A 48%-os válaszokat ha nem nézzűk, csupa teljes, komplett választ kaptál.

2018. jan. 20. 17:28
 20/24 anonim ***** válasza:

Kérdező :) A Java az egyik legjobban fizetett és keresett nyelv plusz talán a legszebb syntaxú :) de ha nem tetszik, akkor valószínűleg a C# és C++ sem...

Azért gondolhatod, hogy rettenetes a nyelv, mert te a lebutított syntaxhoz lehetsz hozzá szokva. Python, JavaScript stb...

2018. jan. 21. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!