Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Fv Player lejátszóval próbálko...

Fv Player lejátszóval próbálkozom más webhelyek videoit lejátszani a saját webhelyemen, de kis idő után mindig hibát ír ki! De miért?

Figyelt kérdés
Mivel nem nagy tárhelyem van, és jelenleg egy olyan weboldalt akarok létrehozni amihez sok tartalom/video kellene, így próbálkozom azzal, hogy videokat beágyazok FvPlayer segitségével a weboldalamba, de az a baj, hogy mikor a video elérési utvonalának linkjét berakom az FvPlayer-be akkor minden ok, lejátsza mintha az én saját tárhelyemen lenne, de kis idő után (vagy 1-2 óra múlva) hibát ír ki "html5 error" és nem játsza le! Még annyit, hogy vannak videok amik elindulnak, de már Video Issue hibát jeleznek és pár másodperc után megállnak! De ezek a hibák amiket felsoroltam, nem jelentkeznek amikor frissen beillesztem a videó elérési útvonalát!!! Csak kis idő után!!! Tud nekem valaki ebben segíteni, vagy elmagyarázni, hogy mi ez?

#fvplayer #html5 error
2017. nov. 16. 22:47
 1/5 A kérdező kommentje:

Erről beszélek! Ez pár órája még ment!!!

[link]

2017. nov. 16. 22:54
 2/5 A kérdező kommentje:

Bocsi! Rossz volt a link amit beraktam!

Ez a jó:

[link]

2017. nov. 17. 09:54
 3/5 anonim ***** válasza:

hogyan szúrod be?

csak mert ezek idő és IP limitesek ha közvetlen csak az MP4 -et próbálod.

2017. nov. 17. 09:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Egész egyszerűen az MP4 letöltési linkjét rakom be a FV Playerbe. De ez így nyilván nem jó!?!? Szépen elindul, lehet nézni, beletekergetni,de kis idő után meghal... Hol rontom el?
2017. nov. 17. 10:02
 5/5 anonim ***** válasza:

ott hogy az a Link időlimites és IP -hez van kötve.

Azaz csak TE csak 1-2 óráig éred el azon a címen.

2017. nov. 17. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!