Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehet pénz szerezni...

Hogyan lehet pénz szerezni blog.hu-n?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet elindítani a bevételszerzést?

2018. jan. 15. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
A talicska megvan már a rengeteg pénznek?
2018. jan. 15. 18:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Én egyszerűen nem értem hogyan lehetnek ennnyire rosszmájúak a magyarok egymáshoz...
2018. jan. 16. 05:48
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

2018. jan. 16. 12:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az első arra akart rávilágítani "enyhe" iróniával, hogy nem igen fogsz bevételt termelni.

Ha napi szinten több tízezren olvasnának, akkor lenne értelme ezen elgondolkodni.

Addig olyan kevés bevételt hozna, amit ha legálisan csinálsz, önmagát nem tartja fenn.

Tehát nem bevételt, hanem vesztessége produkál,

még fő állás melletti kedvezményes havi fix 25 ezres adóval.

Ha pedig nincs főállásod, nem nappali tagozaton tanulsz,

akkor ez lenne a fő állásod és havi 50 ezret kéne a NAV -nak juttatnod.

Tehát ahhoz hogy 0 -ra kijöjj, azaz még egy kiflire való se marad,

ennyi bevételed kéne hogy minimum legyen.

Ha pedig nem legálisan csinálod, akkor kockáztatsz.

Az új EU -s törvények szerint, ez a kockázat nagyobb.

Mivel a hirdetést közvetítők akitől pénzt kaphatsz.

(Persze csak akkor, ha eléred a 50~100$ -os kifizetési limitet.)

Ezek a közvetítők, rendszerint más országból, néha még EU -n kívülről is utalnak.

Így már kis összeg után is értesítik a hatóságot,

akik rendszeres utalás esetén akár utána is járhatnak,

hogy nem -e terroristákat pénzelnek ilyen módon.

Ha pedig buksz, akkor 100 ezreket buksz a NAV -nál...

Szóval, te döntesz biztos bele akarsz fogni?

2018. jan. 16. 14:02
 5/5 anonim ***** válasza:

"Én egyszerűen nem értem hogyan lehetnek ennnyire rosszmájúak a magyarok egymáshoz..."

Mert a blog.hu-val szinte sehogy sem lehet vagyis lehet .... rengeteg módja van a pénzkeresésre még egy blog.hu szerű lebutított oldalon is, de a lehetetlenhez közeledik mindegyik.

Ha pénzt akarsz szerezni fektess önmagadba. Ne az ingyenes megoldást keresd ... mondjuk egy wordpresszes oldalt összedobni pár youtubos videó után kb 1-2 nap akik még soha sem láttam ilyet és az éves költsége egy oldal fent tartására napi 50 forint kb ...

Plusz az egy olyan platform lenne amivel bármit kezdhetnél és kicsit nagyobb esélyel tudnál akármivel pénzt keresni.

Ha egy ingyenes blogoló oldalra tévedek véletlenűl akármit is keresek rögtön tovább lépek, mert tudom, hogy csak az időmet pocsékolnám...

2018. jan. 16. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!