Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Blogspon mennyi pénzt kapok...

Blogspon mennyi pénzt kapok kattintásonként?

Figyelt kérdés
Hogy is van ez? Ha megnézik az oldalamat, akkor kapok pénzt? ha igen, mennyit? Vagy csak azért kapok pénzt, ha hírdetnek az oldalamon? Ha igen, azért mennyit? Esetleg azért, ha már hírdetnek és valaki rákattint az oldalamon egy hírdetésre? Ha igen, mennyit? :))

#pénzkeresés #blog #blogspot #pénz #blogolás #Pénzszerzés Blogspoton
2013. jún. 27. 08:02
 1/7 anonim válasza:

Ahoz rengeteg megtekintés kell

de van egy olyan h Adsene (vagy mi) azt keresd meg blogspoton(asszem a "bevétel") nem prübáltam de elvileg hoz pénzt

2013. jún. 27. 08:22
 2/7 A kérdező kommentje:
én is az addsense-re gondoltam, de ha az megvan, mert ugye ahoz be kell nyújtani eygy kérvényt, és ha elfogadja a google, akkor rak hírdetéseket az oldalamra! És már akkor is kapok pénzt ha elrfogadja, és hírdetek az oldalamon, vagy rá kell kattintani hírdetéskre és akkor kapom a pénzt? (tudom, hogy nekem nem szabad rá kattintani a sajátomra! :D) és mennyit kapok érte? Léccives valaki részletessen elmagyarázná, mert én ezt nem nagyon vágom! :D Előre is Thx!
2013. jún. 27. 10:47
 3/7 anonim ***** válasza:
rá kell kattintaniuk, és ha jól emlékszem talán 2-5 ft /katt
2013. jún. 27. 12:18
 4/7 anonim ***** válasza:
2013. jún. 27. 15:11
 5/7 anonim válasza:
Én azt hallottam,hogy 5 ft...
2013. jún. 28. 10:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Azt írják, amikor beküldöm az adsense felkérést, hogy nincs elegendő tartalom! Valaki tudja, hogy mit jelent az az elegendő tartalom? 20, 30 bejegyzés?
2013. jún. 28. 12:21
 7/7 skynet888 válasza:
már most érzem h milliomos leszel :DDD
2013. jún. 29. 01:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!