Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A blogomba hogy lehet betenni...

A blogomba hogy lehet betenni ilyen modult ami számolja, hogy mennyien jártak az oldalon?

Figyelt kérdés

[link] ez a blog linkje

És már sok modult tettem be, de olyat nem találok ami számolja az embereket. Rá lehetne keres ni de nem tudom milyen kulcsszóval keressek rá mivel hogy angol, és az angolom nem vmi fényes.

2010. jún. 2. 19:30
 1/6 A kérdező kommentje:
látogatószámlálót akarok pontosabban kirakni, ha eddig nem volt érthető :)
2010. jún. 2. 19:40
 2/6 anonim válasza:

Amit keresel az a "HIT COUNTER"

kétféle van. Ami minden látogatást számol, és aki csak az ujakat.

pl mari 3x nézte a blogodat pisti meg 2x akkor az első esetében: 5 lágotagás, mig a másikban csak 2 az eredmény

[link]

Itt kiválasztod, következő oldalon van két opció amit fentebb említettem

A hit az csak az emberket számolja, a VISIT pedig a látogatásokat. A végén kapsz egy kódot amit bekell tenned az oldaladba ami mindig kiirja hogy mennyi az annyi

2010. jún. 3. 01:42
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ, bár lehet csak én vagyok béna de nem sikerül :S
2010. jún. 3. 14:32
 4/6 A kérdező kommentje:
a kódot hova kell bemásolni?
2010. jún. 3. 14:44
 5/6 compactegon ***** válasza:
ahol akarod, hogy megjelenjen. Vagy a </body> elé, vagy a footer-be szokás.
2010. jún. 8. 09:04
 6/6 anonim válasza:
sokkal többen használják a who.amung.us mert az a blogon mindenütt ott lesz, és ha rákattintasz a szmra megmutatja egyes napokon hányan nézték a blogodat. azt használd!
2011. máj. 14. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!