Egyszerű weblapkészítő?
Keresek egy egyszerű weboldal készítőt online vagy akár program is jöhet, csak hülyék nyelvén legyen, tehát nem akarok kódokat írni meg egyebek, hanem egyszerű szerkesztőfelület kellene, mint pl. webnode, hostingeres zyro vagy wordpressnek is van ilyen változata és a mindenkilapját ismertem még régről. Na ezeket, amiket felsoroltam, mind próbáltam. A wordpress tök jó, de fizetős volt. Fontos lenne, hogy ingyenes legyen. A webnode is jó, csak nem lehet semmit látni a reklámoktól.. már akinek nincs feltelepítve valami, ami letiltja a reklámokat. Nem lenne nagy gond 1-1 reklám, de amikor több van az oldalon, mint az oldal tartalma, az baj. A hostingeres ezért volt jó, mert nem volt reklám, viszont azt meg nem lehet linkelni, mert nem biztonságos linkként kezeli és sokan nem tudják emgnyitni, a másik nagy problémám vele, hogy az ingyenes verzióban nem tudom a statisztikákat megnézni. Nem tudom, hány látogatóm van. A mindenkilapját kb. 14 éve ahsználtam, az a leggagyibb szerintem. Szóval várok még valami ötletet, mivel tudnék weboldalt készíteni. Amit tartalmazna:
- egyszerűen formázott szöveg (vastagbetű, aláhúzás)
- képek
- linkek (lehetőleg olyan, hogy egy adott szóról irányít át az oldalra, nem az url címet akarnám odamásolni)
- saját fejléc
- menüpontok és almenük
Tehát szerintem túl sok kívánságom nincs, ezek alapok.
Ami fontos lenne az oldallal kapcsolatban:
- linkelhető legyen
- ingyenes
- ne legyen elhalmozva 8000 reklámmal
- tudjam nézni az alap statisztikát (csak annyit, hány látogató van)
- viszonylag könnyen kezelhető legyen
Kérem, aki tud ilyen oldalt, segítsen.
Sok szerencsét a keresgéléshez!
Olyan ami ingyenes, nincs tele reklámmal, és felhasználó barát...
Ha találsz is valamit, tuti hogy agyon lesz limitálva, hogy előfizess valami csomagjukra.
A hostinger nagyon jó ebből a szempontból, hatalmas tárhely, végtelen adatforgalom, könnyű kezelés, rengeteg funkció, semmi reklám.. igazából minden jó, csak nem találok statisztikát (de lehet én vagyok a béna).
Akkor tudsz olyat, ami a fentieknek megfelel, de nem drága? Mivel nem egy profi oldal és nincs túl sok látogató, nem is keresek vele, csak hobbi, nem igazán szeretnék költeni rá.. vagy nem sokat.
1. Vannak olyan - a "hülyék nyelvén" értő - ingyenes WYSIWYG (What You See Is What You Get - "amit látsz azt kapod" - szóval olyan szerkesztőprogram, amiben a szerkesztett szöveg úgy néz ki [legalábbis úgy kéne kinéznie], mint a böngészőben) szoftverek, amikkel nem kell "kódokat írni", mint például:
* [link]
* [link]
* [link]
de ezek nem adnak olyan profi végeredményt: előfordulhat, hogy bizonyos böngészőkben nem úgy jelenik meg az oldal, mint azt szeretnénk; kódolási tudás nélkül nem lehet kivitelezni olyan kicsit komplikáltabb dolgokat, amit elképzelnénk; nem csinál optimális végeredményt.
Szerény véleményem szerint érdemes elsajátítani a HTML és a CSS nyelv alapjait, így bármilyen kódszerkesztőben
* [link]
* [link]
* [link]
* [link]
* [link]
szerkesztheted a kódot, nem vagy eszközhöz láncolva. Ráadásul ha segítség kell, akkor előbb kapsz kódolsában segítséget, mint hogy egy WYSIWYG-programban hova kell kattintani.
2. Vannak olyan ingyenes tárhelyek mint például:
* [link]
* [link]
* [link] - itt a FreeWeb csomag
ezeknél kicsi tárhelyet kapsz, illetve megjelenik reklám is - de legalább ingyen van.
Regisztráció után FTP-klienssel - például egy Total Commanderrel - fel tudod másolni az előző pontban említett programmal elkészített weboldaladat.
3. Statisztikának meg ott a Google Analytics:
regisztrálás és bejelentkezés után ha felviszed a weboldaladat, akkor egy szkriptet kell beillesztened a weboldalad kódjába (ezért érdemes megtanulni a HTML-t!) így figyelni tudja a weboldalad látogatóit.
Akkor közelítsük meg más szemszögből :D
Ha látnám a statisztikákat, tökéletesen megfelelne nekem a jelenlegi hostingeres zyros ingyenes szerkesztőm. A google analyticset ehhez is be tudnám állítani? Akkor nem kéne másik szerkesztőt keresnem..
Segítene valaki abban, hogyan kell ezt csinálni? (Hülyék nyelvén :D )
Én anno ezzel készítettem és egész jó lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!