Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy kell menüt letíltani?

Hogy kell menüt letíltani?

Figyelt kérdés
Van egy weblapom és van egy két menü amire azt szeretném hacsak jelszó beírás után tudnának belépni. Van vmi egyszerű megoldás? Nekem az adatbázis bonyolult s soha nem csináltam.
2010. jún. 1. 14:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem értesz hozzá annyira, hogy itt el lehessen magyarázni. Legalábbis azok után, hogy ilyen siralmas körül írással adtad meg a problémádat.
2010. jún. 1. 15:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi olyan siralmas. Van egy lap. Vannak menük. Képek videók stb. S ha az egyikre rákattintunk jó lenne ha egy kis ablakocska jönne fel amibe beirjuk a jelszóz s csak úgy jönne be az oldal. Ill az a menü.
2010. jún. 1. 15:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Adatbázis nem fontos hozzá, ha nem egyedi jelszavakat akarsz, tehát nem akarsz felhasználókat beléptetni, csak simán 1-2 jelszóval levédeni egy lapot.

PHP ban kell megírnod, ajánlok 2 féle előre megírt jelszókérő "programot" mielőtt megnyílik a kívánt lap.

Az egyik Auth pass :

[link]

A másik ilyen: Simple Login:

[link]

Az auth pass felugró ablakban kéri a jelszót

a simple login pedig egy ürlapon

A működési elv ugyanaz mindkettőnél.

2010. jún. 1. 17:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Ez közelít az elképzelésemhez. De a lap HTML-ben van írva.
2010. jún. 1. 17:31
 5/8 A kérdező kommentje:

[link]

Ez nekem jó lenne de hiába másolom be nem müxik

2010. jún. 1. 19:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha van az oldalon egy űrlap (pl egy jelszó beviteli mező) akkor mindenképp kell valamilyen feldolgozó hozzá. Csak simán html-el ez nem fog menni, php-val már igen. Azt hiszem javascript-el is megoldható, de ahhoz nem értek.
2010. jún. 1. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Javascript felejtős, mert 2 perc feltörni.
2010. jún. 2. 00:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem még az is jó lenne. Nem kell komoly védelem. Csak nem tom hogy kell.
2010. jún. 2. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!