JavaScript menüt hogy tudom a keretbe megjelentetni?
Van egy tigra menüm, nekem megfelelne, csakhogy nem tudom úgy bepozicionálni, hogy a table határain belül maradjon egy állandó helyen felbontástól függetlenül.
Tigra Menu GOLD
'block_top': 360,
'block_left': 40, Itt kellene állítanom ha jól látom, de a 40 pixelt a monitor szélétől nézi és nem a table szélétől. Hogy tudom úgy beállítani, hogy a table szélétől jelenjen meg?
Köszi mindenkinek.
// level scope settins structure
var MENU_TPL = [
// root level configuration (level 0)
{
// item sizes
'height': 25,
'width': 220,
// absolute position of the menu on the page (in pixels)
// with centered content use Tigra Menu PRO or Tigra Menu GOLD
'block_top': 360,
'block_left': 40,
// offsets between items of the same level (in pixels)
'top': 24,
'left': 0,
// time delay before menu is hidden after cursor left the menu (in milliseconds)
'hide_delay': 200,
// submenu expand delay after the rollover of the parent
'expd_delay': 200,
// names of the CSS classes for the menu elements in different states
// tag: [normal, hover, mousedown]
'css' : {
'outer' : ['m0l0oout', 'm0l0oover'],
'inner' : ['m0l0iout', 'm0l0iover']
}
},
// sub-menus configuration (level 1)
// any omitted parameters are inherited from parent level
{
'width': 200,
// position of the submenu relative to top left corner of the parent item
'block_top': 4,
'block_left': 190,
'css' : {
'outer' : ['m0l1oout', 'm0l1oover'],
'inner' : ['m0l1iout', 'm0l1iover']
}
}
];
oda van írva a megjegyzésbe, hogy: // absolute position of the menu on the page (in pixels)
tehát, abszolút pozícióban működik..
Azt tudod csinálni, hogy "kisakkozod", mikor lesz pont ott, ahol szeretnéd.. :S
Vagy, amit mintha ajánlana a megjegyzésben: használd a PRO-t //bár lövésem sincs, mi ez a menü..
Kérlek segítsetek. Menüpont ügyben. Már sok menüt megnéztem, ez megfelelne, de bár már sok mindenre rájöttem és tudom pozicionálni. Viszont most az a gond, hogy a fő menük az almenük hosszúságának megfelelően távol kerülnek egymástól. ITT MEGTEKINTHETŐ [link] Az eredeti position absolute volt de átírtam relative ra. Azóta szét csúszik. Előtte minden rendbe volt, csak a képernyő széléhez volt hajlandó pozicionálni. Csakhogy nekem a tábla szélétől kellene a 0 tól.
Tehát itt [link] megnézhetitek mit csinál és ott a kód is fent van és olvasható.
Köszi minden segítséget mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!