Milyen lett a blogom?
Szóval ez lenne a blogom öszinte véleményt kérek
És van még egy kérdés olvasókat hol tudok szerezni?
Hát ... figyelj ... Webfejlesztőként azt mondanám, hogy katasztrofális és átlag emberként, hogy szörnyű :D
A blogspot s legalja, azon belül elég ronda a themet választottál és nincs rajta semmi sem :).
Ez nem egy troll kérdés?
Olyan baoldalra csúszott, üres blogspot -os izé...
Hogy milyen javaslatom van a bloggal kapcsolatban?
Legyen rajta tartalom. Eddig még semmi nincs rajta, szóval szerintem ez a javaslatos kérdés korai.
Ha esetleg arra irányul a dolog, hogy mit írj a blogra, akkor fölöslegesen indítottál blogot.
Én nem vagyok tapasztalt blogger, de ha lesz rajta tartalom, át kell majd rendezni a címsávokat, meg kb. mindent attól függően, hogyan írod majd a cikkeidet, mert nem tudom, ebből pontosan mi lesz.
Én például felül kialakítottam egy címsávot a kategóriáknak, oda csoportosítom a cikkeket. Hátteret a témáknak megfelelően választottam és próbáltam egy tetszetős kinézetet összedobni. :D
Szinte semmi sincsen rajta. Olyan mintha egy kocsiból csak egy kerék lenne meg és megkérdeznéd, hogy na hogy tetszik az új kocsim?
Legyen rajta tartalom. Illetve a design sem az igazi. Szerintem aludj rá egyet és kicsit szerkeszd át.
Ki a célcsoport, miről szólna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!