Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek jó lett a blogom?

Szerintetek jó lett a blogom?

Figyelt kérdés

Nemrég készítettem. Hogy tetszik?

[link]

2013. aug. 3. 11:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha szerencséd van, és felkapott lesz, akkor akár még sikered is lehet.. De ahhoz tényleg jó sztorik kellenek (még ha ki is találsz párat), nem olyan, hogy kivittem a macskám szarni .. Ezt a betűtípust hagyd, mert elég idegesítő, valamint figyelj a helyesírásra (pl bátorságot helyett bátroságot van). Csak hiresztelni kell.. Ha tetszik egy barátodnak ő is terjeszteni fogja, és ez így megy tovább.. Mint egy jó szöveg:D
2013. aug. 3. 11:43
 2/6 A kérdező kommentje:

:)

Georgia betűtípus jó lenne?

2013. aug. 3. 11:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Vagy tudnál ajánlani egy jö betűtípust?
2013. aug. 3. 11:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Tahoma, Verdana, Arial. Talpas betüket hagyd mint pl Georgia.

Én nem szívesen olvasok olyan blogot aminek a szín kontrasztja bántja a szemem. Itt is sötétebb háttéren van világos betű szóval egy idő után fárasztja a szemünket :)

Ha lehet valami világos háttéren legyen sötét betűszín :)

--

Ha kell valami segítség írhatsz!

2013. aug. 3. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:
csak belekukkintottam, mert nincs sok időm: szerintem nagyon szürke a háttér... kicsit szinesebbet, ha lehet ;)
2013. aug. 10. 15:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Ok, kösz mindenkinek, a hátteret majd megváltoztatom! :)
2013. aug. 11. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!