Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudok felugró ablakot...

Hogyan tudok felugró ablakot indítani, amely után átlép az oldal egy másik címre?

Figyelt kérdés

Van egy gomb ami egy adatbázisból felsorolt elemet törölne. Azt szeretném, hogy mielőtt végbemegy a törlés, előtte rákérdezzen, hogy biztosan törölje-e. Próbáltam javascript-tel megoldani, de mivel php-ben listázom ki az elemeket, valószínűleg itt nincs rendben valami.

Erről a sorról van szó:

echo '<div class="toggleitem">'. $tomb['nev'] . ' - ' . $tomb['ar'] . ' Ft <button type="button" name="delete" class="btn btn-danger btn-xl"><a href="#" onclick="alertBox()">X</a></button></div>';

A függvény:

function alertBox(){

if alert('Biztos törlöd?'){

return true;

}

}

Ez alapján csináltam, ami html-ben működik is, csak ha php-ben íratom ki, akkor nem:

<a href="#" onClick="alert('Hello World!')">kjlkjlkkj</a>

2017. szept. 27. 15:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez így nagyon nem lesz jó. Buttonon belül nem szoktunk a taget használni. Szerintem nincs is olyan tag hogy button.
2017. szept. 27. 15:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Abban tényleg nem vagyok biztos, hogy a button-on belül jó helyen van-e, viszont már miért ne lenne button tag?:) Létezik, próbáld ki:)
2017. szept. 27. 15:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyébként több verziót is kipróbáltam, <a> nélkül is, ez volt a legutóbbi.
2017. szept. 27. 15:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Jé, tényleg, bár én sosem használtam. :D

Egyébként a HTML5 szabvány "bármilyen" egyedi tag-et elfogad, csak nem támogatja minden böngésző.

De a lényeg ugyanaz, így nem fog működni.

2017. szept. 27. 16:21
 5/8 A kérdező kommentje:
A felugró ablak most már felugrik, úgy, hogy az onclick átkerült a <button> tag-be, viszont így mindenképp továbbugrik a linkre, bármire kattintok válaszként. Így lényegében nem tudom használni, valami ötlet esetleg?
2017. szept. 27. 16:27
 6/8 sharkxxx ***** válasza:

Az alert() helyet használd a confirm() funkciót.

[link]

2017. szept. 27. 16:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Túl bonyolítod....

<a href="?deleteURL" onclick="return confirm('Biztosan törli?');">X</a>

2017. szept. 27. 17:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Az utóbbit próbáltam és működött:) Én is próbáltam így, csak lemaradt a "return", ezért mindenképp átirányított... :/
2017. szept. 27. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!