Tudtok olyan ingyenes honlapkészítőt, amely támogatja a többnyelvűséget?
Figyelt kérdés
2016. márc. 31. 12:55
3/11 anonim válasza:
@1, @2: +1
Nem az IDE-nek kell támogatnia, hanem a frameworknek, amit használsz.
4/11 A kérdező kommentje:
Olyanokra gondoltam mint a honlapom.hu, ucoz, webnode, iwk.hu stb. De ezeknél nincs ingyenes többnyelvűség és kezdetben nem szeretnék érte fizetni, de több nyelven szeretném indítani a honlapomat.
2016. ápr. 1. 12:35
5/11 anonim válasza:
Nem szeretnél érte fizetni? Hát ezt sose gondoltam volna!
6/11 anonim válasza:
regisztrálsz 2 oldalt, egyiket pl. angol a másikat magyar nyelven írod, és fejlécébe raksz egy kis zászlót ami átvisz a másik oldalra.
7/11 anonim válasza:
(Bár az ilyen ingyen oldalak ha esetleg üzleti jellegű nem épp szerencsés választás, nagyon komolytalan tud lenni, pl. röhögő görcsöt kaptam minap egy helyi nagy "informatikai" szaküzlet céges autóján xy-kft.5mp.hu címén.) :-D
8/11 anonim válasza:
#7: Sajnálják a pénzt pont onnan, ami az imázst adja. Szánalmas.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a remek kommenteket, főleg az angol + magyar oldal külön-külön ötletes. Szóval nem igazán van. Gondoltam kipróbálom az ötletemet és ha összejön havi 10.000 Ft akkor befizettem volna egy fizetős többnyelvűbe. A notepad-ot nem nagyon értem... rákerestem, de valószínűleg HDMI tudás is kell hozzá, én meg annak híján vagyok.
2016. ápr. 4. 16:51
10/11 anonim válasza:
"A notepad-ot nem nagyon értem... rákerestem, de valószínűleg HDMI tudás is kell hozzá, én meg annak híján vagyok."
HDMI !? o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!