Phpban szeretném a felhasználók ellenőrzését funkcióba szervezni. Biztonságos?
Figyelt kérdés
Tehát arról lenne szó, hogy minden aloldal elején egy szabványos function ellenőrizne egy külső fájlból includeolva, így egy helyre tudnám összpontosítani a felhasználók ellenőrzését. Ezt ki lehet-e játszani valamilyen módon, okoz-e biztonsági rést?2017. szept. 10. 10:55
11/16 A kérdező kommentje:
Lépésről lépésre, ha kérhetem.
2017. szept. 10. 18:34
12/16 anonim válasza:
Egy dolgot árulj el! Ha ennyire ügyes vagy, akkor minek tetted fel a kérdést?
13/16 A kérdező kommentje:
Még mindig várom a kioktatást a konkrét biztonsági problémával, de valahogy nem írod, miért?
Külföldi fórumokon nem találtam erre vonatkozó dolgot, ezért merészeltem kérdezni. Nem is tudom, hogy mit gondoltam ... Hogy egy ilyen oldalon segítséget kapok? Azt biztos nem.
2017. szept. 11. 00:02
14/16 A kérdező kommentje:
Repült a jelentés, trágár törpe. Ha nagy az egod és kicsi a szerszám, akkor ne válaszolj inkább senkinek ezen az oldalon, mert úgyis mindenki észreveszi rajtad :D. Szánalmas, hogy olyan emberek irkálnak ide válaszokat, akik hozzá nem értő, amatőr, tejfölös szájú nyálgépek.
2017. szept. 11. 19:07
15/16 anonim válasza:
Te is ilyennek tűnsz,kérdező :D
16/16 anonim válasza:
Szerintem nem értetted meg a lényeget. A kérdésed a Marathon életre-halálra című film jutott az eszembe, ahol egy morcona férfi Dustin Hoffmant kínozza, de mindig csak annyit kérdez, hogy "Biztonságos?". Persze azt nem mondja el hogy mi, ezért DH megpróbál mindent, egyszer azt mondja hogy "nem biztonságos, legyen nagyon óvatos", máskor meg hogy "biztonságos, nincs oka aggodalomra". Ha ezek után nem érted, nem izgat. Ha érted, az sem. Én töröltem a kèrdést a listáról. Na pá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!