Hogy készülnek a neveldés oldalak?
Például a Hokalovi, Howrse és az Ebnevelde
Majd szívesen csinálnék egy ilyen oldalt, de nagyon szeretném tudni hogy mi kell egy ilyen oldal létrehozásához, hogyan működik, stb.
Köszönöm szépen a válaszokat!
14/L
Sima PHP-HTML-MySQL elegendő.
Lényegében van egy karaktered, ami pontokat kap, különböző időigényes feladatokra.
És vissza számoljuk hogy mikor lesz teljes, és mikor jön a következő.
A gyűjtött pontok segítségével változik-fejlődik a karakter és annak képe.
pl. ha a troll -t folyon olvastatom, akkor növekszik a tudás pontja, és szeműveges troll lesz.
ha folyton gyúrásra viszem, akkor az ereje fog nőni, és izmos, de buta trollom lesz.
Ha pedig tömöm kajával, akkor dagadt troll.
Hozzá veszem a karakter idejét, hogy hány napja regisztrált, és meghatározzuk hozzá a különféle állapotokat.
Én a trollok kinézetét részekből építettem fel.
volt 4 állapot kor szerint. mikor csecsemő, fiatal, felnőt, őreg.
Volt izomzat alapján nyápic, átlagos, erős.
test súly alapján vékony, átlagos, dagadt. (extrém, dagadt) :-D
És PHP kép függvényeivel ráraktam más PNG -ket.
Pl. ha sok rokzenét hallgatott, akkor rokker ruhát, ha sokat bunyózott akkor sérüléseket, sok olvasás esetén szemüveget...
Azt hiszem 9 értéket lehetett egyensúlyba tartani.
Annyira bonyolult nem volt, de keményen kellet hozzá tudni számolni (főleg százalékokat), és logikailag végig vinni, leprogramozni.
Az egész anno úgy született meg, hogy még tanultam, és unatkoztam a nyáron. :-D
(12 éve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!