Hungarianforum megváltoztatja magától a skint, mit tegyek?
Akkor a kedvedért elmondom ismét, de lépésről lépésre.
1. Kerestem pár megfelelő skint a forumotion oldalamhoz. Telepítettem is, hogy lássam, milyen ténylegesen.
2. Találtam végül egy Counter Strike típusú skint, azt pedig telepítettem
3. Admin panel display menüjében cserélgetem a fórum ikonjait, amilyenre én szeretném
4. Bizonyos ikonok cseréje után/a ki van itt szekció ikonjának elrejtése esetében az egész oldal más skint kap, mikor kimegyek admin panelből, hogy ellenőrizzem.
5. Az őrületbe kerget ezzel a skinváltással.
Mostmár remélem érthető, ha már kétszer leírtam ugyanazt. Aki meg csak kötekedni és értetlenkedni jön ide, mint az első, az ne is vegye a fáradtságot válasz írására.
*ingerült sóhaj*
1. Az oldalam skint váltogat a fent leírtak alapján
2. Segítséget kérek, hogyha valakivel már netán fordult elő ilyesmi, tud-e valami megoldást, vagy ez csak valami bug a rendszerben.
De mint mondtam, értetlenkedők kíméljenek... Legkisebb fogalmam sincs azon, hogy a "mit tegyek" részén a kérdésemnek mi nem érthető.
Szóval a kérdés, hogy adjunk tanácsokat / utasításokat arra, hogy mit tegyél.
Első körben olvasd el a fórum motor dokumentációját, főleg a skin módosítására vonatkozólag
Ellenőrizd a forráskódot, hogy az adott skin egyáltalán betöltődik-e, és csak felül lett írva, vagy be sem töltődik
Végezz hibakeresést, (ha még soha nem csináltál ilyet, akkor pl. helyezz el állapotjelzőket a programban, írasd ki a releváns változók nevét a program futtatásának egyes szakaszaiban.
Ez nem weboldalspecifikus tudásm bármelyik program (stíluslapok esetében nyilván weboldal) esetén így kell eljárni.
Egyébként böngészőben az F12 csodákra képes, meg ugye egy np++ is jól jöhet, ha még nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!