Ti kiktől bérelitek, vagy kiktől tennétek ezt a helyemben? Szerver beüzemelést és webprogramozást szeretnék vele tanulni, gyakorolni, de később látogatott weboldallá nőheti ki magát. (konkrét célom egy elképzelt, profi weboldal létrehozása, persze évek gyakorlásával)
Olcsó megoldást keresek, de legyen megbízható és alkalmas.
Még soha nem használtam ilyesmit, ezért kérdem. A válaszokat előre is köszönöm.
Én arubacloudot 300Ftos cuccát használtam, az elég olcsó. Ha Úgy van megnézehted a redhat felhőjét is, ott ingyen is elkezdheted, de elég komoly cuccnak tűnik. Ha nagyobb szabadság érdekel akkor AWS (Amazon Web Services), Google felhő, Azure (Microsoft felhő). Igazából kezdő webszerverre bármelyik jó szerintem, az első kivételével meg elég nagy nevek állnak mögöttük.
2017. aug. 12. 23:28
2/7 anonim válasza:
Ha gyakorlás a cél akkor localhost.
A többi pedig a használt technológiától függ.
pl. Célirányos fejlesztéssel, nekem 1$ -os VPS -en is elmegy napi 60 ezer egyedi felhasználós, 500 ezres oldal megtekintéssel.
De már egy Joomla, WordPress timeout -ba futna rajta, Drupal és nagyom framework -ök el döcögnek minimális forgalom esetén.
2017. aug. 12. 23:29
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2017. aug. 12. 23:43
4/7 anonim válasza:
#2 a localhost sem tud ám mindent. :)
2017. aug. 13. 07:54
5/7 anonim válasza:
Mit nem tud? :O
2017. aug. 13. 08:45
6/7 anonim válasza:
https kapcsolatot relatíve nehéz rajta tesztelni, mint ahogy titkosított emailt is, facebook integrációt is egyszerűbb, ha fix ip címed van, illetve meg tudod kérni a haverokat, hogy teszteljék ők is, és ehhez még a gépedet sem kell bekapcsolva tartanod.
2017. aug. 13. 09:28
7/7 anonim válasza:
Digitalocean elég jó hely. Olcsó és nincs vele gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!