VPS vagy webhosting?
Hát ez sok mindentől függ. Legfőként attól, hogy mekkora az oldalad erőforrás igénye.
Mivel a webhosting sokkal olcsóbb, én azt mondanám, hogy keress olyan szolgáltatót, ahol kérés esetén (természetesen ráfizetéssel)át lehet váltani egyikről a másikra. Bérelj webhostingot, és ha nem elég, válts VPS -re.
Én oldalakat amiket csináltam webhostingra vannak feltéve. Egyszerű cégeknek hirdetési oldal, tehát nem számol nagy nézettséggel. Tökéletesen elég nekik és viszonylag olcsó.
Én személy szerint a VPS-t ajánlom. De azzal nagyon sokat kell szenvedni, mig alapjáraton, a linux esetén biztonságos lesz, és mindent felismerő lesz maga a apache szerver rajta, azon kivül, ha esetleg további MySQL is kell hozzá... Elég sok gonddal jár. A webhostingnál nincs ilyen sok szenvedés. Egyszerűbb, gyorsabb és akár sql szervert is kapsz hozzá. Bár én személy szerint a VPS-t választanám, át láthatóbb , és ott tényleg mindent tudsz, mi hogy van mivel te fogod installálni (nagy eséllyel) a szervert. És mellé akár tudsz még további programokat is telepíteni, a vps-re. Amit nem tehetsz meg WebHostingnál.
Én minden esetre , egy VPS szervert ajánlok. De ha nem értessz hozzá, akkor webhostingot.
Sok mindentől függ, pl. ha nagyobb CMS akkor jobb anyagilag egy tárhely mint egy VPS amire havi szinten költesz majdnem annyit mint a tárhelyre évente.
Én VPS -t használok, mert nem lomha CMS -re építkezek, így havi 1$ -os szerveren, elfut simán 10-20 weboldalam, amiből némelyiknek azért van bőven forgalma. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!