Melyik webhosting a jó?
Csináltam egy kisebb cégnek egy html weboldalt, css-el, javascript-el, és az lenne a kérdésem, hogy melyik webhosting-on tudom publikálni, ami nem drága, de azért jó?
Esetleg valaki letudná írni, hogy hogy is működik ez a dolog?
tárhelyszolgáltatót keresel?
itt ajánlottak többet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__weblapkeszit..
"...valaki letudná írni, hogy hogy is működik ez a dolog?"
Érdekelne hogy az alap infrastruktúra ismerete nélkül,
hogy tudtál csinálni egy kisebb céges weboldalt!?
(Bár van egy megérzésem, és még lessz gondod pl. a files:/// elérések miatt)
Mármint úgy értem, hogy hogyan működik a webhosting..
Pl havidíj/éves díj a jobb
Éves mindig jobb, azaz éves szinten olcsóbbra jön ki mint a havidíjas szolgáltatások.
Nincs igazán mit magyarázni rajta, hogy hogy megy...
Van egy szerver, aminek erőfforássain osztozól másik X ezer weboldalal.
Így nem kell havi tízezreket költeni szerver hostingra, meg rendszer gazdára, és nem kell megvenni százezerekért egy szervert.
A cél csak a hosting, csak az lenne a kérdés, hogy melyik webhosting a jó?
Tudom van rengeteg, de tud valaki tapasztalat szerint mondani egyet, ami megbízható?
A legolcsóbb szerintem az ininet.hu (nem az ingyenes szolgáltatásukra gondolok, mert az vacak). Ők elég megbízhatóak, és kisebb igényeket is ki tudnak szolgálni nagyon olcsón. (Tapasztalat: kicsit merevek)
Ha egy kicsit jobban számít a support, és nagyobb távlatokban gondolkodsz, akkor tarhely.eu Ők kicsit drágábbak, de nagyon jó szolgáltatást nyújtanak.
Én a Hostingert tudom ajánlani. Több oldalam is fent van, több szolgáltatót is kipróbáltam az elmúlt években, ők váltak be a legjobban.
Van ingyenes és fizetős változata. Kisebb oldalaknak az ingyenes is tökéletes, ráadásul reklámmentes. Mindent magad be tudsz állítani a PHP verziótól kezdve akármit.
Köszönöm a válaszokat!
Tulajdonképpen sok kép lesz benne, szinte egy egész galéria és elég nagyok a fájlok, a hely is fog kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!