Lenne egy weboldal reklám célra, 3 html fájl pár képpel, szóval nagy tárhely nmkellene. Idáig tesztelésre stb. client.ic.cz -t használtam, de elég szar végződések vannak...
Jelenleginek is .hu.cz a vége.
Rendes servert is szeretnék későb bérelni, de először is ezen megfigyelném, hogy miylen a forgalom, stb.
#1 tévúton jársz! :) a sóherségnek nincs határa! :)
2014. okt. 23. 09:40
4/11 anonim válasza:
Sóherség, és hülyeség határtalan.
A világűr is elvileg, de nem vagyok benne annyira biztos.
2014. okt. 23. 10:20
5/11 Drone007 válasza:
Na ilyen rosszul se idézték még Einsteint... :)
Kedves kérdező!
Ingyenes hosting esetén nem te választod meg a domaint, legfeljebb a választható domainek egyikén kapsz egy aldomain nevet. Ez sajnos mindenütt így van. Kemény az élet.
De ha már 000webhost, akkor hostinger. Ugyanaz a cégtulaj, csak a hostinger gyorsabb (bár ott is sok a hülye az üzemeltetők között).
2014. okt. 23. 10:26
6/11 anonim válasza:
"Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos."
2014. okt. 23. 11:00
7/11 anonim válasza:
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!