Az alábbi kódban mi akadályozza meg, hogy csak számokkal működjön a rendszer?
Ha a code Karakter minden rendben működik, ha viszont szám, akkor az alábbi kód, nem fut le rendesen.
A kódot neten találtam.
Valakinek volna esetleg megoldása, hogy karakterek helyett számokat használhassak?
Nem értek túlzottan a PHP-hoz, de gondolom a PHP gyenge tipusosságához meg a '==' egyenlőség vizsgálathoz van köze.
Ki tudja mit mire kasztol olyankor.
#4 Úgy tudom hogy == sima egyenlőséget vizsgál, === pedig a típusazonosságot is.
Kérdező, az utolsó kommentedet figyelmen kívül hagyom.
Ezt a rendszert használom.
Adatbázisban a code mezőbe ha számot írok, az alábbi kód, nem képes a sessionből kitörölni az adott számmal jelölt "sort". Újratölt az oldal, de az elem nem törlődik.
Ha rossz helyről indítom, akkor betűvel sem kéne neki működnie. És ha az eredeti kódot (előző kommentben linkeltem) letöltitek, és az adatbázisban kicserélitek a betűket számokra, az is hibásan működik. Tehát elméletben én nem rontottam el semmit.
A kérdésem, viszont az, hogy erre valaki tudna mondani megoldást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!