Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyik jó WP plugin backupra?...

Melyik jó WP plugin backupra? Több oldalra

Figyelt kérdés

Gondolkoztam hogy jó lenne pár ismerősöm weboldalát néha-néha lementeni, biztos ami biztos. Én szoktam nekik csinálni, de nem lenne rossz ami magától készíti naponta és elküldené valahova.

Updraft tetszik mert naponta lementi és elküldi az adatbázist emailre. Csakhogy nem az egész weboldalról (csak téma mappa és plugins mappa).

Ezután gondolkoztam hogy egy másik plugin ami GoogleDrive-ra feltölti, jól is működik, de így tudják a jelszavamat mert ugye a pluginnek tudnia kell hogy hozzáférjen, sőt mindenki látja a másik weboldala másolatát...

Szóval jó is lenne ha mindenkinek privát mappájába töltené fel. Tudtok valamit mondani ilyenre?

2017. júl. 20. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. júl. 20. 23:28
 2/3 anonim ***** válasza:

BackWpUp nevű plugin. Rengeteg beállítással és lehetőséggel rendelkezik. Fájlokat, adatbázist, wordpress export fájlt stb is el tud küldeni.

Ftp-re, google drive-ra, dropbox-ba, email-en, mindenen...

Google drive-nál nem tudja a plugin készítője a jelszavadat kiolvasni az adatbázisábó, nem azt menti el, hanem egy Google API kódot.

2017. júl. 20. 23:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor itt ha API-n működik akkor csak lementeni tudja hozzám, de látni a tartalmát a Drive-nak nem?
2017. júl. 21. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!