Egy Wordpress oldalra elég a "All in one security" plugin, vagy kell más is a védelemhez?
Figyelt kérdés
2017. júl. 17. 15:11
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor mit ajánlanál?
2017. júl. 17. 17:49
4/7 anonim válasza:
Egy átlagos oldalra szerintem az is elég lenne. Én WP oldalakkal foglalkozok, naponta legalább 20 megfordul a kezem alatt. Ezek között szinte senki nem használ security plugint és elég alacsony a hackelési arány. Idén talán nem is találkoztam olyannal, de előtte mondjuk fél évente 1-2-vel. Ismerősöm oldalát kezelem évek óta, amin Wordfence Security-t használok, azt is csak paranoia miatt és soha nem volt vele semmi gond.
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem van sajna ahol csak egy "farm" prezentáció van, milyen állatok, stb. Havi kb. 1400 támadást log-ol a HMWP:
Ezért szeretnék jobbat kipróbálni
2017. júl. 17. 20:07
6/7 anonim válasza:
Ezek szerintem csak gyenge automata próbálkozások, amik régi WP verzióknál még működhettek, de mostaninál nem. Ahogy nézem a képedet több ugyanarról az IP címről jött. A Wordfence Security bannolja az ilyen IP címeket, így ugyanazok nem tudnak olyan sokszor próbálkozni.
7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos ahogy bannolom, félóra múlva megint ott van másik országokból. Megpróbálom, köszi :)
2017. júl. 18. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!