Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » HTML és CSS megtanulása?

HTML és CSS megtanulása?

Figyelt kérdés

Letöltöttem egy kb. 500 oldalas kézikönyvet, de iszonyúan nyers és hihetetlen részletes. Az tuti, hogy minden benne van (talán még az is ami esetleg felesleges...), folyamatosan olvasom, és amit olvasok azt editorban le is tesztelem, de azt veszem észre, nem tudok ennyi mindent megjegyezni, és java részét elfelejtem, elmegy a kedvem tőle...

Ezzel ellentétben nézek a YouTube-on reszponzív HTML + CSS oktatóvideókat, ahol kész weboldalakat állítanak össze a nulláról, és azok sokkal élvezetesebbek és nagyobb kedvvel is ülök neki.

Érdemesebb a tutorial videókat nézegetni, és az ott látottaknak utánanézni, vagy valahogy küzdjem magam át ilyen hosszabb irományon?

Köszi a segítséget!

2017. júl. 12. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:

A kézikönyv nem arra való, hogy a kezdők abból tanuljanak....

[link]

2017. júl. 12. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
alap formai dolgokat megtanulod, a box-shadow és az ilyen dolgokra, amik nem jutnak eszedbe azokra 2 perc rátalálni. A html és a css magába már nem ér semmit se szinte.
2017. júl. 12. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
A kézikönyv nem tanulásra való.
2017. júl. 12. 17:28
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Ha esetleg még olvasod a válaszokat, át tudnád küldeni nekem a letöltött könyvet? :D

Egyébként azóta haladtál, mennyi mindent sikerült megtanulnod?

2020. júl. 8. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!