Hogyan lehet weboldalt csinálni hamachi csatlakozással és MYSQL eléréssel?
Szeretném elérni egy weboldal segítségével a MYSQL információt, de ehhez szükséges lenne hamachira felcsatlakoznom mivel csak ezen keresztül érhető el.
Wampserverrel megoldottam hogy fusson a weboldal sajátgépről indítva, de a problémám az hogy 0/24-es weboldalra lenne szükségem. Így egy ingyenes tárhelyre feltölteném a weboldal fileokat és ott futhatna megszakítás nélkül. A kérdésem csupán annyi hogy hogyan érhetem el ingyenes tárhelyről a hamachimat? Mivel csak ezen keresztül megy a dolog. Esetleg van rá más megoldás is?
sehogy
de miért nem a gépeden fut a weboldal? hiába 0/24-es hostingra teszed, ha az sql backend meg nem 0/24. úgy sok értelme nincsen.
Van már 3.0.6-os wamp.
Ha ez is lassú, akkor telepíts fel egy Apache-ot, lődd be a PHP-t és a MYSQL-t. Vagy használd az nginx-et.
Szerintem az oldalad forráskódjával lehet baj ha nagyon lassú, de ezt nem mondhatom 100%-ra. Általában az összes tárhely szolgáltató ad MySQL adatbázist a tárhelyük mellé.
--Egy kis plusz tanács--
Hamachit érdemes lenne elfelejteni, mert nem sok értelme van. Ha valamit a gépedről akarsz futtatni és azt szeretnéd, hogy elérhető legyen mások számára akkor a routeren használd a port forwardingot.
Ha a google-be beírod, hogy port forwarding, sok segítséget találhatsz, de felvázolom mi is ez.
Ha a routeren megnyitsz egy portot akkor az ip címed segítségével azt a portot bárki elérheti, akinek van internet hozzáférése.
Az ip címedet pl. itt tudod megnézni: [link]
Tehát ez az jelenti, hogy ha a routeren megnyitod a 80-as portot (ez a http, tehát egy sima weboldal portja), akkor bárki aki beírja az ip címedet a böngészőjébe meg fogja tudni nyitni a weboldaladat.
De ennek ellenére egy tárhely szolgáltatót ajánlok, főleg ha a weboldalnak 0/24 elérhetőnek kell lenni-e. Saját gépen webszervert futtatni csak webfejlesztéshez ajánlok.
Szinte bármelyik tárhely szolgáltatónál megtudod ezt tenni.
Nem tudom hogy mit értesz az alatt, hogy windowsos szerver indító fájt futtatni, de a weboldaladat és mysql adatbázist kapsz hozzá.
Írok pár ismertebb szolgáltatót, nem mondom, hogy ezekből válassz vagy ezek körül válasz, de ezek nem rosszak elméletileg.
Ha olyan igényed van amit egy tárhely szolgáltató nem tud kielégíteni, pl. külön programok futtatása, akkor vps-t ajánlok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!