Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Wordpress témák nem működnek,...

Wordpress témák nem működnek, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Letöltöttem tök jól kinéző témákat, de miután telepítem és aktiválom, egy teljesen gagyi oldal lesz az ígért helyett.

És most visszaállítottam az eddig jó témát, de már az is gagyi kinézetű lett. A a képeken a főoldalon a posztok láthatók, míg nálam your product 1. 2. 3. és ennyi.

Nem értem mi a fene lehet. Biztos nem veszek 70 dollárárt témát ha a demója sem működik.

A választ előre is köszönöm!

2017. jún. 8. 14:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Írj a téma árulójának!
2017. jún. 8. 14:22
 2/6 anonim ***** válasza:
ilyenek az occó dolgok :-D
2017. jún. 8. 16:01
 3/6 anonim válasza:
Tanulj meg programozni. Csak pár év.
2017. jún. 9. 01:10
 4/6 Argloss ***** válasza:
A fizetős se lesz kapásból olyan, mint a demo oldal. Kivéve, ha van valami demo content, egyébként meg neked kell beállítgatni mindent.
2017. jún. 9. 13:04
 5/6 anonim válasza:
wordpress függvényeket kell beilleszteni az adott helyekre, amikkel meghívod az item-eket... nem gondolod h a demo cuccal majd a segged alá rakják? azér' demó bazeg. nézz utána.
2017. jún. 10. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Demo content mappa is van abban a rar fájlban amit leloptál valahonnan, ott szokott lenni leírás is angolul hogy hogy kell aktiválni, widget import, wp import, revSlider import... stb. és akkor olyan lesz :)
2017. jún. 11. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!