Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért nem működnek a wordpress...

Miért nem működnek a wordpress oldalon a funkciók?

Figyelt kérdés

Csináltam egy oldalt, tök jó lett stb stb.

Viszont az utóbbi időben bekattant az oldalt kezelése.

- nem tudok médiát betöltni

- nem tudok linket létrehozni

- nem működik a statisztika oldal

Mi baja van ennek?

Annyira idegesítő.

Mostanra gyakorlatilag csak sima TEXT-es oldalt/blogot tudok létrehozni, semmi mást :-(...mert semmi sem működik az "irányító felületen".

Mi lehet a baj?

Köszi előre is a segítséget!

2014. szept. 4. 17:53
 1/7 Drone007 ***** válasza:

1. adj egy linket.

2. írd meg mi a hibajelenség, vagy a hibaüzenet, mert az hogy "nem megy" az semmit nem mond.

2014. szept. 4. 17:56
 2/7 A kérdező kommentje:

Írtam privátban.

Hibajelenség 1:

Szöveget kijelölöm, amiből linket csinálnék, de hiába klikkelek a linkkészítő gombra semmit sem csinál.

Hibajelenség 2:

Képet szeretnék feltölteni az oldalra, hiába klikkelek az "add-media" gombra nem történik semmi. Semmi sem ugrik ki :-(

Hibajelenség 3:

Szeretném megnézni az oldalam statisztikáját, ráklikkelek a statisztika "képre" fent és SEMMI sem történik. Ráugrir erre az oldalra, ami TÖK ÜRES: [link]

Nem tölti be az információkat

:-( :-( :-(

2014. szept. 4. 18:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Most azt a tippet adta valaki, hogy lehet hogy feltörték az oldalt :-(...ezt vajon hogyan tudom kideríteni :-(
2014. szept. 4. 18:25
 4/7 Drone007 ***** válasza:

Az adott linkből és a leírásodból ítélve a tárhely nem a tiéd, hanem a wordpress.com oldalon regisztrált oldalról van szó saját domain-nel.

Azt gyanítom, hogy a motor hibázik vagy a tárhelyen nincs elég erőforrás, ami kiszolgálhatná az oldalad. Lehet, hogy elért egy olyan látogatottsági/tartalmi szintet, amit a wordpress.com már nem tud megfelelően kiszolgálni.

Azt javasolnám, hogy bérelj valahol egy megfelelő tárhelyet, és vidd át oda az oldaladat (azt nem tudom, hogy a wordpress.com ad-e lehetőséget erre).

A másik lehetőség, hogy írsz a wordpress.com-nak, bejelented a hibát, hiszen elvileg az oldaladat nekik kellene karbantartani, és ha nem működik, az az ő saruk.

2014. szept. 4. 21:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a tanácsod!!!!
2014. szept. 5. 09:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves Drone007!

Képzeld azóta írtam nekik levelet és valamit csináltak, amitől megint minden működik :-)!!!

Nagyon boldog vagyok :-D!

Köszi még egyszer a tippeket!

2014. szept. 5. 22:45
 7/7 Drone007 ***** válasza:
Nagyon szívesen :)
2014. szept. 6. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!