Miért nem működnek a wordpress oldalon a funkciók?
Csináltam egy oldalt, tök jó lett stb stb.
Viszont az utóbbi időben bekattant az oldalt kezelése.
- nem tudok médiát betöltni
- nem tudok linket létrehozni
- nem működik a statisztika oldal
Mi baja van ennek?
Annyira idegesítő.
Mostanra gyakorlatilag csak sima TEXT-es oldalt/blogot tudok létrehozni, semmi mást :-(...mert semmi sem működik az "irányító felületen".
Mi lehet a baj?
Köszi előre is a segítséget!
1. adj egy linket.
2. írd meg mi a hibajelenség, vagy a hibaüzenet, mert az hogy "nem megy" az semmit nem mond.
Írtam privátban.
Hibajelenség 1:
Szöveget kijelölöm, amiből linket csinálnék, de hiába klikkelek a linkkészítő gombra semmit sem csinál.
Hibajelenség 2:
Képet szeretnék feltölteni az oldalra, hiába klikkelek az "add-media" gombra nem történik semmi. Semmi sem ugrik ki :-(
Hibajelenség 3:
Szeretném megnézni az oldalam statisztikáját, ráklikkelek a statisztika "képre" fent és SEMMI sem történik. Ráugrir erre az oldalra, ami TÖK ÜRES: [link]
Nem tölti be az információkat
:-( :-( :-(
Az adott linkből és a leírásodból ítélve a tárhely nem a tiéd, hanem a wordpress.com oldalon regisztrált oldalról van szó saját domain-nel.
Azt gyanítom, hogy a motor hibázik vagy a tárhelyen nincs elég erőforrás, ami kiszolgálhatná az oldalad. Lehet, hogy elért egy olyan látogatottsági/tartalmi szintet, amit a wordpress.com már nem tud megfelelően kiszolgálni.
Azt javasolnám, hogy bérelj valahol egy megfelelő tárhelyet, és vidd át oda az oldaladat (azt nem tudom, hogy a wordpress.com ad-e lehetőséget erre).
A másik lehetőség, hogy írsz a wordpress.com-nak, bejelented a hibát, hiszen elvileg az oldaladat nekik kellene karbantartani, és ha nem működik, az az ő saruk.
Kedves Drone007!
Képzeld azóta írtam nekik levelet és valamit csináltak, amitől megint minden működik :-)!!!
Nagyon boldog vagyok :-D!
Köszi még egyszer a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!