Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Objektum orientalt PHP program...

Objektum orientalt PHP programozas?

Figyelt kérdés

Mire hasznaljak es miert jobb ?

Elore is koszonom.

2017. máj. 27. 23:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
55%
Webprogramozásra, és magasabb absztrakciós szintet biztosít. De előbb talán a Google használatát kellene elsajátítanod.
2017. máj. 28. 00:04
 2/18 anonim ***** válasza:
Kérdező csak PHP vonatkozásában érted?
2017. máj. 28. 10:17
 3/18 A kérdező kommentje:

#1. Koszonom a valaszod. De latom nem erted a kerdest. Tudom jol, hogy hasonlit a java-ra de meg is mivel jobb mint a sima hagyomanyos ?

pl:

$con = ().....

if.....

Ezt PDO-ban maskepp vezetik le ;). Tudom szebb meg minden...de miert jobb hasznalni ?

2017. máj. 28. 10:42
 4/18 A kérdező kommentje:
#1 + Nekem ne gyerek ezzel a sablon dumaval Google a baratod stb. En a velemenyetekre vagyok kivancsi /tapasztalaitokra. A google-s hulyesegedet tartsd meg masnak.
2017. máj. 28. 10:47
 5/18 anonim ***** válasza:
82%

"$con = ().....

if....."

Hát, ha eddig sikerült eljutnod, akkor téged ez még nem érint.

2017. máj. 28. 10:48
 6/18 anonim ***** válasza:
82%
Ismétlem: Téged ez még nem érint.
2017. máj. 28. 11:15
 7/18 anonim ***** válasza:

A PDO egy k1baszott szűk metszete az OOP PHP-nak. Egészen konkrétan egy absztrakciós réteg, ami OOP alapelvek szerint van megvalósítva, és a különböző adatbázisok programozási nyelvei közötti különbségeket hivatott elrejteni, hogy a megírt kódok más platformokon is alkalmazhatóak legyenek, ne kelljen a lekérdezéseket újra megírni, ha más környezetben használod az adott PHP állományt.

Egyébként ennek bátran utánaguglizhattál volna te is, rengeteg könnyen érthető magyar nyelvű leírás található meg az interneten. A fentebb mutatott mentalitásod alapján elég nehezen fogsz jó programozóvá válni (már ha ez a célod).

2017. máj. 28. 12:23
 8/18 anonim ***** válasza:
Röviden leírva azért jobb, mert objektumorientált szemléletet használva nehezebb gány kódot írni, így átláthatóbb és karbantarthatóbb lesz a kódbázis. Persze az is hozzájárul, hogy az objektumorientált paradigmát könnyebb megtanulni, mint például a funkcionálisat.
2017. máj. 28. 13:05
 9/18 A kérdező kommentje:

#6 Mi az hogy teged nem erint ? Mibol szurted le ezt ? Tolled egy ertelmes mondatot nem olvastam.

'A fentebb mutatott mentalitásod alapján elég nehezen fogsz jó programozóvá válni'

Ugy latom rossz kategoriaba raktam a kerdest. Celszerubb lett volna az ezoteria kategoriaba rakni. Az egyik nem tud egy epp mondatot alkotni a masik valamifele jos lehet. Te azt honnan tudod, hogy nem lehetek jo programozo ? Lehet jobban keresek mint anyuci vagy apuci, vagy ha osszeadod anyuci+apuci fizeteset meg ugyse erne fel az en fizetesemhez. Gondolkozz mielott valamit irsz. Ne irj le ilyen hamar. Azert mert a szamitastechnika kategoriaban feltettem a kerdest nem valtoztat semmin. De ha ilyen hamar meg tudod allapitani, hogy kibol lehet jo programozo akkor ugyes vagy, neked az ezoteria kategoriaban van a helyed xD. Ugy latom kar volt beregisztralni ide csak egy kerdesert. Jol irtak a kulfoldi forumosok es igazuk is lett.

2017. máj. 28. 15:11
 10/18 anonim ***** válasza:
Idézem: "A fentebb mutatott mentalitásod alapján", ergo nem kártyát vetettem, és beszóltam valamit az alapján. A való életben elég nagy baj lesz, ha egy dokumentációt nem tudsz magadtól feldolgozni, minden fejlesztői munkakörben elvárás ugyanis az önálló munkavégzésre való képesség.
2017. máj. 28. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!