Objektum orientalt PHP programozas?
Mire hasznaljak es miert jobb ?
Elore is koszonom.
#1. Koszonom a valaszod. De latom nem erted a kerdest. Tudom jol, hogy hasonlit a java-ra de meg is mivel jobb mint a sima hagyomanyos ?
pl:
$con = ().....
if.....
Ezt PDO-ban maskepp vezetik le ;). Tudom szebb meg minden...de miert jobb hasznalni ?
"$con = ().....
if....."
Hát, ha eddig sikerült eljutnod, akkor téged ez még nem érint.
A PDO egy k1baszott szűk metszete az OOP PHP-nak. Egészen konkrétan egy absztrakciós réteg, ami OOP alapelvek szerint van megvalósítva, és a különböző adatbázisok programozási nyelvei közötti különbségeket hivatott elrejteni, hogy a megírt kódok más platformokon is alkalmazhatóak legyenek, ne kelljen a lekérdezéseket újra megírni, ha más környezetben használod az adott PHP állományt.
Egyébként ennek bátran utánaguglizhattál volna te is, rengeteg könnyen érthető magyar nyelvű leírás található meg az interneten. A fentebb mutatott mentalitásod alapján elég nehezen fogsz jó programozóvá válni (már ha ez a célod).
#6 Mi az hogy teged nem erint ? Mibol szurted le ezt ? Tolled egy ertelmes mondatot nem olvastam.
'A fentebb mutatott mentalitásod alapján elég nehezen fogsz jó programozóvá válni'
Ugy latom rossz kategoriaba raktam a kerdest. Celszerubb lett volna az ezoteria kategoriaba rakni. Az egyik nem tud egy epp mondatot alkotni a masik valamifele jos lehet. Te azt honnan tudod, hogy nem lehetek jo programozo ? Lehet jobban keresek mint anyuci vagy apuci, vagy ha osszeadod anyuci+apuci fizeteset meg ugyse erne fel az en fizetesemhez. Gondolkozz mielott valamit irsz. Ne irj le ilyen hamar. Azert mert a szamitastechnika kategoriaban feltettem a kerdest nem valtoztat semmin. De ha ilyen hamar meg tudod allapitani, hogy kibol lehet jo programozo akkor ugyes vagy, neked az ezoteria kategoriaban van a helyed xD. Ugy latom kar volt beregisztralni ide csak egy kerdesert. Jol irtak a kulfoldi forumosok es igazuk is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!