Hogyan tudom ezt megcsinálni?
Van egy paypal fizetés integrációm egy honlapon. Működik teljesen jól, de meg lehet határozni egy return oldalt, ahová irányít a paypal miután a tranzakció megtörtént. Ezt én egy jquery kóddal határozom meg, mert szükségem van a form-ot kitöltő személy adataira.
Focusout-tal kiszedem a nevet és az összeget, de a név mindig fura karakteres lesz, ha az url-be kerül. Amúgy ezen kívül semmi gond nincs. Mondjuk Kiss János-ból ez lesz: Kiss János
Hogyan lehetne ezt megoldani? Fel kéne vinnem adatbázisba a nevet és az összeget, de így elég nehézkes és sajnos olyan nyelvterületen élünk, ahol az ékezetes karakterek mindennaposak. :) :D
Ez maga a kód:
$(document).ready(function() {
$("#amount").focusout(function() {
var amount = $("#amount").val();
var name = $("#name").val();
$("#return").val(" [link] + amount + "&name=" + name);
});
$("#name").focusout(function() {
var amount = $("#amount").val();
var name = $("#name").val();
$("#return").val(" [link] + amount + "&name=" + name);
});
});
Kiegészítés:
A return oldalt egy input type hidden-nek a value-jában kell meghatározni, aminek az id-je return.
"UTF8 -at használ, te is használd azt..."
Hogy érted ezt?
"url-ben, user adat? ez csak nekem fura?"
Igen, csak neked fura. Nem tudom másképp megoldani, a form a paypal oldalára irányít, így session-t se tudok létrehozni. A return oldal url címe a megoldás. De lehetőleg a kérdésre válaszolj, ha tudsz!
Köszönöm!
Csak ez semennyire nem biztonságos, forrásból kiolvasható mit kell meghívni, hogy azt higgye a rendszer hogy fizetve.
Ami egy automata rendszer - szolgáltatás esetén nagyon cikki...
Most komolyan egy Indiai programozótól kell tanulni?
Ránézek egy kódra és már lerí a alkotójának hovatartozása... (munkahelyi ártalom)
Olvassad a hivatalos PayPal dokumentációt, az ilyen össze-vissza tákolt kódok helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!