Petya121112111 kérdése:
Heló! Hogyan tudok egy weblapra regisztrációs felületet telepíteni? Olyanra gondolok ahol emberek be tudnak regisztrálni, belépni a saját adatlapjukat szerkeszteni, stb. petya. Szabo@citromail.hu. Aki tudja keressen meg
Figyelt kérdés
petya.szabo@citromail.hu2017. máj. 2. 21:39
1/10 anonim válasza:
Szevasz! En tudom, keress meg te, 8000/óra.
2/10 anonim válasza:
Szia!
Hát az úgy kezdődik, hogy úgy írjuk meg az oldalt, hogy ezek mind lehetségesek legyenek...
3/10 anonim válasza:
citromail, ez valami komoly biznisz lesz :D
4/10 anonim válasza:
Ez nem egy-két kattintásos dolog, neked ide vagy néhány év tanulás, vagy pedig egy szoftverfejlesztő kell.
5/10 anonim válasza:
Ezt próbáld meg, kész van: [link]
Ha bonyolultnak találod, akkor marad, hogy valakinek fizetsz érte.
6/10 Djjjozsiiiii válasza:
ha már van weblapod, tehetsz hozzá regisztrációs és login scriptet. relogin -ra keress neten. ez azt tudja kb amit keresel.
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, aki meg tudja csinálni keressen meg a petya.szabo@citromail.hu email címen. fizetni is hajlandó vagyok érte bizonyos keereteken belül.
2017. máj. 4. 21:14
8/10 Djjjozsiiiii válasza:
# 6 voltam.
Leszögezném, én nem vállalom.
Ha mindent mással csináltatsz meg nem éri meg webbel foglalkozzál. Tanuld meg a letöltött szkripteket beépíteni. Amit javasoltam letölthető, feltelepíthető és használható.
9/10 A kérdező kommentje:
köszi
2017. máj. 5. 23:10
10/10 anonim válasza:
Igazi fejlesztővel (nem vérpistikével) csináltatva ez milliós összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!