Hogyan tudnék be jutni a saját e-mail címembe?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az a helyzet hogy nem tudok be lépni az e-mail címembe . Lehetséges hogy fel törték, de az is lehetséges hogy el felejtettem vagy keverem a jelszót . Nagyon fontos lenne hogy be tudjak lépni, elég sok regisztrációm meg hasonlók vannak rajta . Nem vagyok csaló, tényleg az én e-mail címemről van szó ! Fel vettem már a kapcsolatot a CitroMail support-al, de ők csak annyit írtak hogy jelszót csak az "Elfelejtetted jelszavadat?" link alatt tudnak ki adni, erre vissza írtam hogy sem jelszó emlékeztető kérdést, sem alternatív e-mail címet nem tudok ( az e-mail címet elég régen csináltam, ez volt az első e-mail címem, és más e-mial om nem is volt még akkor ... ) , majdazt írták vissza hogy Nem áll módukban jelszót ki adni semmilyen formában . Gondolom ezzel finoman ara céloztak hogy csaló vagyok . De za a lényeg hogy sürgős lenne hogy be lépjek a citromail omba . Kérlek segítsetek !2012. ápr. 20. 18:22
1/7 anonim válasza:
Nem arra céloztak, egyszerűen nem adják ki, mert senkinek sem adhatják ki. Esetleg küldhetsz szkennelt szemlyi igazolványt, vagy egyéb módon igazolhatod magad, esetleg elmehetsz hozzájuk, ha nagyon fontos.
2/7 anonim válasza:
Ha az igekötő az ige előtt van, egybe kell írni. Ezt mostanában kezdik elfelejteni a fiatalok, és nagyon idegesítő.
3/7 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírásomért kedves 2. válaszoló, utólag ahogy vissza olvastam én is elég sok hibát találtam benne, de elég ideges vagyok az e-mail címem miatt.
2012. ápr. 20. 18:52
4/7 anonim válasza:
Velem is ez volt, de siess, mert egy fél év vagy egy év és törlik, ha nem lépsz bele.
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok és nekem nem lett meg a jelszavam. Azóta már törölték is.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, én már mindent meg próbáltam, írtam citromail supportnak, meg próbáltam minden elképzelhető jelszót,
az hogy kérdést raktam fel egyfajta utolsó remény, de nagyon sűrgős lenne, hogy be tudjak lépni !
2012. ápr. 20. 19:17
7/7 anonim válasza:
Ahogy az első mondta. Ha nincs szkennered, fényképezd le az igazolványod. Utolsó reményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!