PSD fájlból miként hozhatok létre HTML fájlt?
Figyelt kérdés
Ez egy hírlevél lenne, egész kevés információval. A fájlon belül elkülönítettem, csoportosítottam a dokumentum elemeit.#photoshop #html fájl létrehozása
2017. ápr. 30. 18:42
1/3 A kérdező kommentje:
nagyon amatőr vagyok, nem kel a lehülyézés, csak a hasznos infó
2017. ápr. 30. 18:43
3/3 anonim válasza:
#2: kipróbáltam, érdekes...
Weboldalhoz alkalmatlan, mert mindent fixen absolute propozícióba és méretbe értelmez,
de ettől függetlenül egy érdekes kis dolog.
Kérdez: Elkell készíteni a HTML szerkezetét, és vagy beágyazott képként csatolni a képi elemeket, vagy külső webes tárhelyről behívni azt.
Előbbi növeli a levél méretét, és könnyen SPAM -be landolhat miatta, utóbbit pedig nem mindig jelenik meg, mert szűrik a külső tartalmat a levelező programok.
Ha lehet! Mindent HTML és CSS -el kell megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!