Az alábbi feladatot hogyan tudnám megoldani HTML ben?
Figyelt kérdés
"hozzon létre egy keretet latnivalok azonosítóval, és rendelje hozzá a tartalom nevű stílus osztályt! "
Akkor ez most hogyérti a feladat?
így? ==> <div id="fejlec" class="tartalom">
vagy hogy?
mert nekem ez jött le belőle
Köszi
2017. ápr. 26. 18:54
2/9 anonim válasza:
"latnivalok azonosítóval"
Google: html azonosító:
4. találat:
"Az id attribútummal dokumentum szintű azonosítót lehet rendelni egy HTML elemhez."
Akkor az id attribútumnak milyen értéket kell felvennie kedves kérdező?
3/9 A kérdező kommentje:
Jogos, rosszat irtam ide:
<div id="latnivalok" class="tartalom">
így?
mert igy sztem fölös egyszerre id is meg class is
erre lennék kíváncsi
2017. ápr. 26. 19:15
4/9 anonim válasza:
A kulcsszó a szerinted, mert amúgy nem fölösleges, ha megfelelően van használva
5/9 anonim válasza:
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. ápr. 26. 19:34
7/9 anonim válasza:
Remélem, hogy nem frame-re gondolt a feladat szerzője. 2017-ben szégyellje magát, aki keretet használ html-ben...
8/9 Szirty válasza:
"2017-ben szégyellje magát, aki keretet használ html-ben..."
A az eszközt a cél határozza meg és nem fordítva.
9/9 anonim válasza:
#8 biztos van egymilliárd feladat, amiből egy esetben a frame használata a leglogikusabb, de nem véletlenül mondták már a 90-es évek végén, hogy nem jó pattern. Nem divatról van szó, hanem arról, hogy a usernek és a fejlesztőknek is csak a gondja van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!