Hogyan tudom megoldani a kijelentkezési hibát weboldalon?
Segítséget szeretnék kérni, a PHP-Műhely oldalról letöltöttem a Cookie / Ajax login rendszer-t. Működik is minden, a regisztráció és a belépés is. Ha belépek a felhasz.php jön be, amit csak regelt tagok látnak, de én csináltam egy másolatot a felhasz.php-ből, mert több fájlból szeretném megoldani az oldalt, a menüpontok miatt, tehát pl: kezdőlap lesz a felhasz.php, tabella a felhasz2.php. Viszont a felhasz.php-ből ki tudok jelentkezni, a felhasz2.php-ből már nem, mit tudok csinálni, hogy onnan is ki tudjak lépni? Hogyan tudnék belenyúlni? Az oldal [link]
FH-név: kobalt2 pw: penge1, ahogy belépsz, egyből ki lehet jelentkezni, de ha átmegyek a tabellára, onnan már nem, valahogy meglehet oldani?
Nem tudom most milyen kódot írjak, nem vagyok nagyon jártas benne, egy kis segítség jól jönne.
Köszi a választ!
Nagyon nem jó... nem is tudom hol lehetne kezdeni.
CTRL+J:
function setCookie(name,value,days) {
var date = new Date();
date.setTime(date.getTime()+(days*24*60*60*1000));
var expires = "; expires="+date.toGMTString();
document.cookie = name+"="+value+expires+"; path=/";
}
setCookie('belepett', "1", 1);
setCookie('belepettfelhasz', "Admin XĐ", 1);
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!